Izvor: Prva/Društvo arhiva vesti 24.04.2017

Vojska Srbije dobija belgijske puške

Prva 24.04.2017
Pripadnici Vojske Srbije uskoro će biti opremljeni najsavremenijim automatskim puškama belgijske proizvodnje, potvrđeno je "Politici" u Ministarstvu odbrane. Reč je o puškama SKAR-L, razvijenim za potrebe specijlanih jedinica, proizvodu čuvene… »

Ako želite uspešnu vezu, budite spremni da prihvatite ove četiri stavke

Prva 24.04.2017
Ako istinski verujete u postojanje srodnih duša, onda znate da se tamo negde nalazi neko za svakoga. Ali i pored toga, vaša srodna duša povremeno može biti vaš najveći izvor stresa. Sa dobrim mora doći i ono loše, zar ne? Ko god je rekao da su… »

Francuska gospođa Robinson: Kako je potencijalni predsednik Francuske oženio 24 godine stariju profanku

Prva 24.04.2017
Baka sedmoro unučadi, koja je 24 godine starija od svog supruga kojem je čak i predavala dok je bio tinejdžer, mogla bi da postane prva dama Francuske. Supruga Emanuela Makrona, koji je pobedio u prvom krugu predsedničkih izbora u Francuskoj je… »

Ove biljke vam donose lepotu, novac, sreću... Da li ih imate u svom domu?

Prva 24.04.2017
Ako ste sujeverni, onda ove biljke pod hitno morate imati u svom domu! Ima onih koje vam donose sreću, novac i blagostanje u životu, a probajte da ih uzgajate. Možda vam se promeni život na bolje. Ako smatrate da vas samo novac može usrećiti… »

OPREZ: Seda kosa nije samo znak starenja

Prva 24.04.2017
Seda kosa nije samo znak zrelosti, već može da upozori i na oštećenje arterija. To lekarima može biti signal da ispitaju vaše zdravstveno stanje i uoče moguće srčane rizike. Redukovan proces obnavljanja ćelija, upala ili hormonski poremećaj… »

U Crnoj Gori postoji veličanstveno mesto koje čovek još nije upropastio…

Prva 24.04.2017
Do samo pre nekoliko godina ovo mesto bilo je samo krš i masline. Sada tim istim kozjim stazicama i preko stena stižete na tajno mesto. Postoje neka mesta na koja odlazim kada želim da se isključim i odmorim od svega. Ljubomorno ih čuvam i ne govorim… »

Svi obožavamo ove poze u krevetu, ali pogrešno ih praktikujemo - evo kako treba!

Prva 24.04.2017
Sami sebi uskraćujete pola užitka. Mislite da je seks koji imate savršen i da ne može bolje. Da, može i to sa istim partnerom. Razmislite kako upražnjavate vaše omiljene poze, a mi ćemo vam objasniti kako je pravilno to činiti, kako biste osetili… »

DOBITNICI knjige „Ko je Alisa?”

Prva 24.04.2017
Uprikazu knjige „Ko je Alisa?” na našem sajtu pozvali smo ljubitelje knjige da se prijave i osvoje poklon. Prvih petoro koji su se prijavili dobili su ovu knjigu i biće kontaktirani putem mejla. Dobitnici su: Gordana Jelić, Beograd Bojana Miletić… »

Borilačke veštine i za devojčice. Zašto da ne?

Prva 24.04.2017
Možda imate dilemu da li da svoju devojčicu pustite da trenira borilačke veštine, jer ste je zamislili kao balerinu, gimnastičarku ili teniserku, ali stručnjaci za ove sportove kažu da ima mnogo razloga zbog kojih bi baš trebalo da je upišete na… »

Šta nam donosi vladavina Bika: vreme plodnosti i odanosti

Prva 24.04.2017
Vladavina Bika započela je u sredu 19. aprila 2017. godine u 23.27h po srednjeevropskom vremenu. Bik je znak zemljanog elementa i fiksnog kvaliteta jer je središnji znak godišnjeg doba. Kao znak zrelog proleća, Bik simbolizuje plodnost i bujanje… »