Izvor: Auto blog arhiva vesti 28.04.2017

Novi Suzuki motocikli u salonu Euro Sumara

Auto blog 28.04.2017
Najnovije verzije modela GSX-R 1000, V-Strom 650 i BURGMAN 650 dostupne odmah po uplati Skoro sa sigurnošću se može tvrditi da svakom posetiocu izložbenog salona uvoznika Suzuki automobila i motocikala, beogradskog Euro Sumara, pogled prvo “pada”… »

FCA bi mogao da proda Jeep i Ram

Auto blog 28.04.2017
Udarna pesnica američkog dela FCA alijanse mogla bi uskoro imati novog vlasnika. Na pitanje novinara da li postoji šansa za prodaju Jeepa i Rama, Serđo Markione, šef FCA, odgovorio je kratko sa "DA". Nije tajna da Markione već neko vreme traži… »

Pomozite BMW-u da osmisli budućnost mobilnosti

Auto blog 28.04.2017
Ovo je prilika da prijavite svoju ideju i uđete u istoriju automobilske industrije BMW je odlučio da raspiše globalni konkurs u kome ljudi širom sveta mogu da podele svoje ideje i zamisli o tome šta će i na koji način unaprediti budućnost… »

Pogledajte snimak nesreće na pumpi u Vrbasu: Kec prepolovljen!

Auto blog 28.04.2017
Na pumpi u Vrbasu pre dve večeri došlo je do neverovatne saobraćajne nesreće u kojoj su vozači prošli samo sa lakšim povredama. Samo ih je luda sreća spasla... Automobil Zastava 101, izlazi sa pumpe i u punoj brzini ga udara BMW, i prepolovljava… »

Novi Suzuki Ignis u Srbiji već za 8.750 evra

Auto blog 28.04.2017
U ponudi nekoliko verzija - najskuplja 13.250 evra u dinarskoj protivvrednosti Uprkos činjenici da je cena novog modela Suzuki Ignis, koji je na nedavno održanom Salonu automobila u Beogradu pobudio ogromno interesovanje posetilaca, opterećena carinom… »

RC 2017, Rally Argentina – Najmladji deklasirao favorite

Auto blog 28.04.2017
Baš tako bi se moglo reći za ono što je danas prikazao 28-godišnji Britanac ELFIN EVANS, član M-SPORT RELI TIMA i vozač „ford fieste WRC“. Ni najbolji poznavaoci relija, članovi reli timova i novinari specijalisti za auto sport, nisu mogli da… »

Najavljena Mazda CX-8

Auto blog 28.04.2017
Mazda je sa jednom teaser slikom najavila novi crossover CX-8 koji će se, bar na početku, prodavati samo u Japanu. U pitanju je dakle novi član CX porodice, sa tri reda sedišta, pri čemu će kupcima biti dostupan u verzijama sa 6 ili 7 sedišta. CX-8… »

Dubai, najveći salon Lamborghinija na planeti

Auto blog 28.04.2017
Najveći salon Lamborghinija na planeti je u Dubaiju. A gde drugo! Površina je 1.800 kvadratnih metara, a ima tri sprata. Šef Lamborghinija kaže da bi čak mogao da im zatreba i dodatni prostor, nakon što Urus bude deo ponude. Radi se objektu gde se… »

Da li će Jaguar iz svoje ponude povući limuzinski XJ?

Auto blog 28.04.2017
Limuzinama je u poslednje vreme nešto porasla popularnost, ali ipak izgleda da će daljnji rast potražnje za SUV/crossoverima uzeti još jednu žrtvu i to upravo onu limuzinsku. Tačnije, po poslednjim informacijama u Jaguaru navodno razmatraju… »

Restilizovana Škoda Octavia na probi Auto magazina

Auto blog 28.04.2017
Bilo da ste vrhunski teniser ili odlični proizvođač automobila, duh senke gvozdene zavese baciće vas u drugi plan. Retko ko je hrabar i objektivan (čak i stručan) da javno prizna kako su vozila sa znakom Škode danas nešto najbolje. Preterano… »