Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 28.04.2017

EU i Švajcarska izdvojile 100.000 evra za rekonstrukciju vodovoda

Glas Zapadne Srbije 28.04.2017
Sjenica - U Sjenici su u toku radovi na zameni azbestno-cementnih cevi i izmeštanju vodovoda u ulici Kralja Petra I u dužini od 2,4 kilometra. Rekonstrukcijom ovog dela vodovoda u Sjenici, za koju su Evropska unija i Vlada Švajcarske preko razvojnog… »

Osumnjičen za krađu bakarnog kabla sa železnice

Glas Zapadne Srbije 28.04.2017
Požega - Pripadnici požeške policije podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv tridesetjednogodišnjeg muškarca iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela krađa, saopšteno je iz PU Užice… »

Buzuroviću bronzana medalja

Glas Zapadne Srbije 28.04.2017
Na međunarodnom salonu "New York - Manhattan 2017" u Sjedinjenim Američkim Državama pod patronatom FIAP (Svetske federacije umetnickih fotografa) i PSA (Foto Saveza Amerike) u konkurenciji od 11.000 fotografija i 700 fotografa iz 30-ak zemalja širom… »

Evo šta vas očekuje u Dnevniku zapadne Srbije

Glas Zapadne Srbije 28.04.2017
U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije koji se emituje iz studija u Čačku svakog radnog dana u 20:30 i 23:00. - U susret 1. maju gde su radnici , a gde radnička prava - Gornji Milanovac- Preduzeće Rudnik i flotacija Rudnik dobitnici značajnog… »

Draškić: Pomagali smo porodici na svaki način

Glas Zapadne Srbije 28.04.2017
Čačak - Direktor Gradske stambene agencije u Čačku Milan Draškić, izjavio je danas da je agencija i u prethodnom periodu ulagala maksimum napora da porodici koja je tokom jučerašnjeg dana procesuirana od strane javnog izvršitelja na svaki način… »

Zahvalnica Košarkaškom klubu "Zlatibor" za ispisivanje istorije čajetinske košarke

Glas Zapadne Srbije 28.04.2017
Čajatina - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, ugostio je rukovodstvo i košarkaše KK „Zlatibor“ Čajetina, povodom istorijskog uspeha koji su nedavno postigli. Plasmanom u najjači rang srpske košarke, KK ’’Zlatibor’’ ostvario… »

Prljuša proglašena za arheološko nalazište

Glas Zapadne Srbije 28.04.2017
Gornji Milanovac - Pored arheološkog nalazišta Drenje na Rudniku, Odlukom Vlade Srbije, lokalitet Prljuša na planini Rudnik proglašen je za arheološko nalazište – teritoriju od posebnog istorijskog i kulturnog značaja. Lokalitet je registrovan… »

TV Golija skida emisije na poziv predsednika, i traži novac

Glas Zapadne Srbije 28.04.2017
Ivanjica - Ivanjička TV Golija i Ivanjički radio zatražili su u dopisu Opštinskom veću da eliminiše sve medije iz projektnog finansiranja i novac dodeli smo njima odnosno medijima u Ivanjici. U dopisu se iznose razne paušalne ocene, ali u svakom… »

Stamatović: Na Praznik rada narod gradi gondolu na Zlatiboru!

Glas Zapadne Srbije 28.04.2017
Čajetina - Umesto prvomajskog uranka, na Zlatiboru će, u ponedeljak, sa početkom u 15 časova, biti održana, druga po redu, radna akcija za izgradnju panoramske gondole, pod nazivom "Svesrpska narodna moba", na kojoj će učestvovati oko 20.000… »

Ovo je najjači oglas za posao, a dolazi nam iz Užice

Glas Zapadne Srbije 28.04.2017
Užice - Oglas za posao koji se pojavio na društvenim mrežama ruši sve tabue. Naime, pošto vlada fama da se u trgovini poslovi uglavnom nude što mlađim i što atraktivnijim devojkama bez obzira na umeće, oglas koji se pojavio na Fejsbuku to… »