Izvor: Kurir arhiva vesti 28.04.2017

(Video) Dan d za Makedoniju: Zaev dao rok od 10 dana Ivanovu da mu dodeli mandat

Kurir 28.04.2017
Situacija u centru Skoplja je normalizovana, saopštio je jutros makedonski MUP, nakon što je sinoć u centru makedosnke prestonice u napadima povređeno između 77 i 100 ljudi. U makedonskom Sobranju se od 18 sati sinoć odvijala istinska drama, kada su… »

Završen hitan sastanak Biroa za bezbednost: Vučić predsedavao, sednica trajala sat i po

Kurir 28.04.2017
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je sazvao i održao, s početkom u 14 sati, hitnu sednicu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, povodom dešavanja u Makedoniji. Sednica Biroapovodom situacije u Makedoniji završena je danas oko… »

Završen protest opozicije protiv NATO: Protivnici ih na kraju mitinga zasuli kamenicama

Kurir 28.04.2017
Deo opozicije, koji se protivi donošenju odluke o priključenju Crne Gore u parlamentu, predvođeni opozicionim Demokratskim frontom, održao je danas na Cetinju protest. Protest je održan uoči početka sednice parlamenta i završen je bez većih… »

Totalni rat: Plenković otpustio 10 Mostovih državnih sekretara i smenjuje Petrova u Saboru

Kurir 28.04.2017
Pošto su na telefonskoj sednici vlade smenjeni svi državeni skretari iz redova Mosta, kao i potpredsednik vlade i ministar uprave Ivan Kovačić, HDZ je u Saboru počeo da skupčlja potpise za smenu predsednika hrvatskog parlamenta Bože Petrova i… »

Vučić: Podigli smo borbenu gotovost vojske, građani Srbije mogu mirno da spavaju!

Kurir 28.04.2017
BEOGRAD - Premijer i novoizabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras javnosti Srbije povodom situacije u Makedoniji i dešavanja u regionu. Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Srbija mirna i stabilna… »

Skandalozna tajna veza žene Tonija Blera i Haradinaja: Ovako je Čeri But odbranila zločinca!

Kurir 28.04.2017
Žena bivšeg britanskog premijera Tonija Blera Čeri Bler (u svetu advokature poznata pod devojačkim prezimenom But) osnivač je komore Matrix Chambers, čiji članovi su bili u timu advokata koji su zastupali bivšeg vođu OVK Ramuša Haradinaja, kojeg… »

Dačić: Dešavanja u Makedoniji problem za ceo region

Kurir 28.04.2017
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da ono što se događa u Makedoniji nije samo lokalni problem za Makedoniju, već problem za čitav region. "Želim da kažem da se sada najbolje vidi koliko smo bili u pravu kada smo ukazivali na to… »

Mesto srušenog generalštaba neće ostati pusto: Evo šta će Beograd dobiti na toj parceli

Kurir 28.04.2017
BEOGRAD - Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić predsedavao je danas sednici Odbora za podizanje spomeničkog kompleksa Stefanu Nemanji na kojoj je odlučeno da će taj kompleks biti podignut na uglu ulica Kneza Miloša i Nemanjine. Reč je… »

Čeka se potez francuskog tužioca Ljajić: Optužnica protiv Haradinaja ostaje na snazi

Kurir 28.04.2017
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je danas da će optužnica protiv nekadašnjeg komadanta Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) Ramuša Haradinaja ostati na snazi i da javni tužilac u Francuskoj ima rok od pet dana da uloži žalbu na odluku… »

Ovaj Rok ne smete da probijete: Prijava godišnjeg poreza na dohodak ističe 15. maja

Kurir 28.04.2017
BEOGRAD - Rok za prijavu godišnjeg poreza na dohodak građana ističe 15. maja. Obveznici tog poreza su građani koji su u 2016. godini imali dohodak veći od trostrukog iznosa prosečne godišnje zarade u Srbiji, što iznosi 2.285.064 dinara. Poreski… »