Izvor: Subotica.com arhiva vesti 28.04.2017

Patrijarh: Suživot različitih nacija u Subotici za primer

Subotica.com 28.04.2017
"Ideal hrišćansta je skladan život svih naroda koji žive na istom prostoru, a Subotica je grad koji se rukovodi tim idealom", poručio je patrijarh srpski Irinej koji se, u okviru prve zvanične posete Subotici, u Gradskoj kući sastao sa… »

SVM poziva građane da potpišu peticiju protiv gradnje porodičnih kuća za migrante

Subotica.com 28.04.2017
Saopštenje Gradskog odbora Saveza vojvođanskih Mađara u Subotici izdalo je saopštenje povodom najave izgradnje smeštajnih kapaciteta koji bi bili dati na korišćenje migranskim porodicama koje su u procesu traženja azila u Srbiji. Saopštenje… »

Na humanitarnom vašaru prikupljen prilog za Petra

Subotica.com 28.04.2017
Udruženje roditelja i nastavnika „Partnerski za obrazovanje” Subotica koje čine klubovi roditelja i nastavnika 6 subotičkih škola, na humanitarnom vašaru održanom 22. aprila 2017. prikupilo je 177.443 dinara. Novac je uručen roditeljima dečaka… »

Saopštenje kulturnih radnika Subotice

Subotica.com 28.04.2017
Saopštenje kulturnih radnika Subotice pristiglo u našu redakciju tokom poslepodneva vezano za slučaj izbora v.d. direktora Art bioskopa "Aleksandar Lifka" prenosimo u celosti. Obraćamo se javnosti povodom jučerašnjeg istupa odbornice Josipe… »

Košarkaši Spartaka oslabljeni dočekuju Borac

Subotica.com 28.04.2017
Nakon dva poraza pred košarkašima Spartaka je prilika da ostvare prvu pobedu u duelu protiv Borca u subotu, na domaćem terenu. Kadrovskim problemima dodata je povreda Hristova koji je završio sezonu. U najavi 3. kola Košarkaške Superlige Srbije… »

Proglas UG "Solidarnost" povodom 1. maja, praznika rada

Subotica.com 28.04.2017
Udruženja građana "Solidarnost" izdalo je proglas povodom 1. maja, međunarodnog praznika rada i radnika, a ist prenosimo u celosti. Prvi maj je najvažniji datum borbe za prava radnika, stvaralaca kulturnih vrednosti, pregalaca u zdravstvu i prosveti… »

U Subotici će biti zaposlen 41 zdravstveni radnik

Subotica.com 28.04.2017
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar predstavio je krajem prošle sedmice kadrovske planove Ministarstva zdravlja izrađene u cilju formiranja nove generacije lekara, a na osnovu ažuriranih normativa koje je sačinio Institut za javno zdravlje Srbije… »