Izvor: Tračara arhiva vesti 28.04.2017

Miljanu majka otužila da se ponaša kao starleta, Karađorđe otkrio istinu o Ljubi

Tračara 28.04.2017
Sinoć je u Parovima održan ‘Roditeljski sastanak’, i učesnike rijalitija obradovao je ulazak njihovih najmilijih u vilu. Međutim, nisu svi roditelji bili zaovoljni ponašanjem svoje dece. Majka Miljane Kulić zamerila je ćerki na ponašanju u… »

LOL video: Robert De Niro uči kako da koristi filtere na Snapchatu

Tračara 28.04.2017
Legendarni glumac Robert De Niro odlučio je da se priključi milionima korisnika društvenih mreža i juče je napravio svoj prvi korak ka tome. Režiser Alex Berry, finalista filmskog festivala Tribeca u kategoriji kratkih Snapchat filmova upoznao je De… »

PREMIJERA: Luke Black “Walpurgis Night” (VIDEO)

Tračara 28.04.2017
Krajem marta Luke Black je nastupio u legendarnom berlinskom klubu Berghain koji je bio idealno mesto da predstavi svoj novi materijal. Odmah po povratku iz Berlina snimio je i video spot za Walpurgis Night koji je danas imao svoju premijeru na Luke Black… »

Nova pesma Nede Ukraden plagijat velikog svetskog hita

Tračara 28.04.2017
Pevačica Neda Ukraden predstavila je nedavno novu pesmu pod nazivom Favorit, ali su mnogi odmah primetili da ima pesma zvuči veoma poznato. Naime, Nedina pesma čiji je autor muzike i teksta Dušan Bačić, veoma podeća na veliki svetski hit… »

Važnost dodira: Saveti za pozitivno taktilno iskustvo za vas i vašu bebu

Tračara 28.04.2017
Dodir je čulo koje je već po rođenju dobro razvijeno, i samim tim u startu veoma važno za vašu bebu. Čulo vida nije još uvek razvijeno, a mnogi zvukovi će tek postati smisleni za nju. Zato dodir predstavlja njen primarni vid poimanja sveta oko… »

Slavko Kalezić nastavlja da šokira: Ja sam kraljica, ne zanimaju me primitivci

Tračara 28.04.2017
Predstavnik Crne Gore na ovogodišnjoj Evroviziji Slavko Kalezić podelio je nesvakidašnjim izgledom i izjavama javnost u svojoj zemlji, ali kako sam priznaje, negativni komentari ga ne dotiču. Mladi pevač veoma je popularan među publikom takmičenja… »

Poznata dizajnerka Lepa Danojević otkriva tajnu svojih zavodljivih kreacija

Tračara 28.04.2017
Jedna od najpopularnijih srpskih dizajnerki, Lepa Danojević, svojim brendom Lepa Couture osvojila je kako domaće, tako i inostrano tržište. Kreatorka će uskoro na ovogodišnjem Serbia Fashion Week-u predstaviti novu kolekciju pod nazivom Symphony… »

Goldie Hawn otkrila: Zašto me 15 godina nije bilo u filmovima?

Tračara 28.04.2017
Goldie Hawn legenda je filmskog platna, čija karijera traje već pola veka, ali publika dugih 15 godina nije imala prilike da je gleda u bioskopima. U razgovoru za časopis Interview, 71-godišnja glumca otkrila je šta je nateralo da se vrati filmu… »

Tijana Ajfon: Maca Diskrecija je mog druga zarazila triperom

Tračara 28.04.2017
Tijanu Ajfon i Macu Diskreciju povezuju afere u kojima je dokazano da se bave najstarijim zanatom. Tijanu je raskrinkao audio snimak u kom je prepričavala drugarici preko telefona jednu svoju ‘šljaku’, a Maca je čak otvorila Twitter nalog u kom je… »

Još nije naučila: novi blam Jovane ‘gud afternun tičr’ Tipšin

Tračara 28.04.2017
Ako ne po pesmama, onda bar po blamovima, sigurno pamtite Jovanu Tipšin. A ko bi zaboravio epizodu instant obrazovanja pred kamerama i časove engleskog na kojima joj poklone za rođendan kupuju bojfrendSi? A nakon što je objavila novi spot na svom… »