Beograd arhiva vesti 06.05.2017

Bez šetnji "Protiv diktature", demonstranti napravili novi plan

Blic 06.05.2017
Tek par desetina učesnika protesta "Protiv diktature" okupilo se i danas ispred Doma Narodne skupštine gde je umesto šetnje napravljen dogovor o daljim koracima grupe zbog nezadovoljstva rezultatima predsedničkim izborima, održanim u aprilu… »

Burna noć: 9 povređenih u nesrećama širom Beograda

Kurir 06.05.2017
BEOGRAD - Devet osoba povređeno je u četiri saobraćajne nezgode u Beogradu, dok u jednoj nije bilo povređenih, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. U 19.16 sati na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Ripanj, lakše su povređena tri… »

Duh Njujorka: Galerija kakvu Beograd nije video otvorena Bugijevom izložbom

Noizz 06.05.2017
Beograd se u petak, 5. maja, upisao na listu velikih metropola, kada je reč o savremenoj umetnosti, postavši bogatiji za galeriju kreiranu po najvišim svetskim standardima. Prostor „Laufer-Eugster Belgrade“ otvoren je izložbom „majstora geto… »

Vesić: Rekordna godina po broju građevinskih dozvola

Večernje novosti 06.05.2017
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da će ova godina biti rekordna po broju izdatih građevinskih dozvola. Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da će ova godina biti rekordna po broju izdatih građevinskih dozvola. Gostujući na Pinku… »

Rekonstrukcija Ulice Jaše Prodanovića

Studio B 06.05.2017
Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić obišao je završne radove na asfaltiranju Ulice Jaše Prodanovića, za čiju rekonstrukciju je izdvojeno, prema njegovim rečima, 16 miliona dinara. FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ bk Jovičić je… »

Oprez na dva točka: Beograđani, ovo treba da znate pre nego što sednete na bicikl

Blic 06.05.2017
Sa lepšim vremenom otvorena je sezona za bicikliste, ali sa njim nisu nestali i glavni problemi za dvotočkaše - nedostatak adekvatne infrastrukture ugrožavaju bezbednost vozača, a ovo su najvažniji saveti kako da u vožnji budu sigruniji, ali i da… »

Više grobnih mesta na opštini Grocka

Večernje novosti 06.05.2017
Grad predlaže izgradnju novog groblja na granici između Leštana i Kaluđerice. Radovi počinju kad se reše imovinsko-pravni odnosi. NEDOSTATAK grobnih mesta u Grockoj trebalo bi da postane prošlost za stanovnike ove opštine, jer je grad dao predlog… »

Legat profesora Aleksandra Kostića u gročanskom muzeju

Politika 06.05.2017
Bogata zbirka beogradskog naučnika i jednog od osnivača Medicinskog, Veterinarskog i Farmaceutskog fakulteta koja obuhvata paleontološke nalaze i arheološki period od neolitske starčevačke kulture do novog veka uskoro će biti u Gročanskoj… »

Iz voza na gradilište: Čitava peripetija za putnike na stanici "Prokop"

Blic 06.05.2017
Za putnike koji izlaze na stanici Prokop postoji realna opasnost da polome noge na neke od građevinskih materijala koji leže razbacani svuda unaokolo. Iako radovi na Prokopu treba da budu završeni do kraja maja međutim, slika koja sada može da se… »

Pošto ste skoro sve: Ukrali...Ljuti komšija ostavio poruku u plakaru za alat u zgradi

Blic 06.05.2017
Umesto samo da se posluže alatom iz plakara u zgradi, neke komšije su doslovice shvatile da mogu da ga "uzmu". Jednom sugrađaninu na Dorćolu verovatno je dosadilo što svaki put kad otvori ormar za alat u hodniku malo malo pa ponešto zafali… »