Izvor: Blic/Ekonomija arhiva vesti 06.05.2017

Vučić: U Novom Sadu otvara se razvojni centar moćne nemačke kompanije, plate će biti veoma visoke

Blic 06.05.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u Novom Sadu biti otvoren centar za istraživanje i razvoj jedne od najmoćnijih i najvažnijih nemačkih kompanija, u kojem će posao dobiti 500 inženjera iz Srbije. Vučić je, u Bačkom Jarku… »

Dajners u blokadi: Radnje ne primaju kartice koje koristi oko 35.000 ljudi u Srbiji

Blic 06.05.2017
„Dajners klub internešenel“ iz Beograda, čije kreditne kartice koristi oko 35.000 građana Srbije, prikazao je lažne finansijske izveštaje kompanije za proteklih nekoliko godina, u trenutku kada ih je kupovao "Erste kard klub". Prema navodima same… »

Živanović: Blokada računa Dajnersa bez većih posledica

Blic 06.05.2017
Profesor Beogradske bankarske akademije Branko Živanović ocenio je danas da blokada računa Dajners kluba, ukoliko se zadrži, neće imati velike posledice po građane i privredu. - Neće se izgubiti nikakvi veliki depoziti i imovina, zadržaće se sve… »

U: Hrvatskoj najgori poslodavac novinara Večernji list, najbolji Hina

Blic 06.05.2017
Skupština Sindikata novinara Hrvatske (SNH) danas je najgorim medijskim poslodavcem u 2016. proglasila članove uprave Večernjeg lista Andreu Borošić i Miru Mauhara zbog otkaza i ukidanja radničkih prava. Za najboljeg medijskog poslodavca u 2016… »

Decenijama stvaraju unikatan nakit: Porodična firma iz Srbije u svetu dijamanata

Blic 06.05.2017
Priča o svakoj poznatoj zlatari počinje skromno, kao mala porodična saga o entuzijazmu. Tako počinje i priča o Zlatari „Andrejević“, nekada maloj zanatskoj radnji, a danas moćnoj firmi, kojoj je entuzijazam i ljubav prema ovom zanatu, pre 70… »

Uz kreditnu karticu Telenor banke nova sofa postaje "udobniji" trošak

Blic 06.05.2017
Osamostaljivanje i selidba predstavljaju jednu od najvažnijih životnih odluka. Pored uzbuđenja zbog konačnog sticanja sopstvenog doma, neizbežno se javljaju i finansijski izdaci za opremanje stana. Kako da zadržite divan osećaj useljavanja u novi… »