Izvor: Kurir/Balkan arhiva vesti 06.05.2017

Nova drama u Makedoniji: Radnik ubio gradonačelnika, pa pucao sebi u glavu!

Kurir 06.05.2017
Gradonačelnika Opštine Bogovinje u severozapadnoj Makedoniji Hazbija Idrizija (58) ubio je danas bivši radnik te opštine, javili su lokalni mediji. Kako se navodi, Idrizi, član stranke DUI, ubijen je u petak uveče nakon rasprave, nakon čega je… »

Hasanbegović protiv titovog trga: Promenićemo ime ovog zlokobnog simbola

Kurir 06.05.2017
Demonstrantima koji su se danas okupili ispred Hrvatskog narodnog pozorišta u Zagrebu, kako bi podržali inicijativu "Krug za Trg" da se Trg maršala Tita preimenuje u Pozorišni trg, obratio se i pružio podršku Zlatko Hasanbegović, bivši ministar… »

(Video) Medved kod Zvornika zamalo izazvao sudar: Vozači u strahu gledali kako prelazi magistralu

Kurir 06.05.2017
Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se vidi trenutak kada mrki medved prelazi preko magistralnog puta Zvornik - Sarajevo u mestu Kušlat kod Zvornika. Nije retkost da medvedi na potezu Drinjača – Nova Kasaba prelaze magistralni put, pa se… »

Snažna eksplozija kod Poreča: Plinskim bocama razneli bankomat!

Kurir 06.05.2017
POREČ - Nepoznati lopovi su plinskim bocama doslovno razneli bankomat Privredne banke Zagreb ispred tržnog centra nedaleko od Poreča. Snažna eksplozija je sinoć oko 2.30 sati zatresla i probudila građane. U istarskoj policiji kažu da su razbojnici… »

Sarajlije nasele na prevaru: Lopov im "poklanjao" brendirano posuđe, pa im otimao zlato i nakit

Kurir 06.05.2017
Nekoliko građana Sarajeva je proteklih dana naivno naselo na prevaru muškarca koji im je navodno "poklanjao" brendirano posuđe. Prema izjavama prevarenih građana radi se niskom, tamnoputom muškarcu, sa crnom kosom i dužom bradom koji vozi crnog… »