Izvor: Nova ekonomija/Ekonomija arhiva vesti 06.05.2017

Kartice Dajnersa u Srbiji blokirane

Nova ekonomija 06.05.2017
Pojedini korisnici u Srbiji onemogućeni su da koriste svoje dajners kartice jer je račun kompanije u blokadi, saopšteno je iz Dajnersa. Kompanija Dajners klub internešenel Beograd saopštila je da su utvrđene brojne nepravilnosti u poslovanju i… »

Srbi, spremite se za visoke cene ako planirate letovanje u Grčkoj

Nova ekonomija 06.05.2017
Prvomajski produženi vikend srpski turisti iskoristili su za "otvaranje sezone kupanja" u turističkim mestima na severu Grčke. Cene aranžmana po osobi nisu prelazile 50 evra uz doplatu za autobuski prevoz pa je to bio povod za četvorodnevni boravak u… »

Kasni početak rekonstrukcije Slavije, Bulevara oslobođenja, Mije Kovačevića i Ruzveltove

Nova ekonomija 06.05.2017
Danima najavljivan početak rekonstrukcije Slavije, Bulevara oslobođenja, Mije Kovačevića i Ruzveltove – kasni. Saobraćajnice je trebalo da od prvog maja budu zakrčene mašinama i zatvorene za gradski saobraćaj, a putari u akciji. Ipak, od radnika… »

Takmičenje MatHackathon održava se 13. i 14. maja u Beogradu

Nova ekonomija 06.05.2017
Matematički fakultet Univerziteta u Beogradu 13. i 14. maja organizuje takmičenje MatHackathon sa ciljem da predstavi realnu sliku razvoja softvera mladim programerima, navodi se na sajtu Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Rok za prijave… »

Subvencije firmama koje zaposle mlade bez roditeljskog staranja

Nova ekonomija 06.05.2017
Od ove godine država prvi put, kroz aktivne mere zapošljavanja, daje podsticaje svim poslodavcima koji zaposle mlade koji izlaze iz sistema socijalne zaštite. U Srbiji odrasta oko 7.000 dece bez roditeljskog staranja, a država ih kroz sistem socijalne… »