Izvor: Politika/Politika arhiva vesti 06.05.2017

Vučić: U Srbiji ljude biramo po poštenju i dobroti, ne naciji i veri

Politika 06.05.2017
Otkriven spomenik Podunavskim Švabama u Bačkom Jarku. BAČKI JARAK - Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas, na otkrivanju spomenika Podunavskim Švabama stradalim na kraju II svetskog rata, da samo time što poštujemo tuđe žrtve… »

Vučić Mandiću: Značaj dobrih odnosa sa Crnom Gorom

Politika 06.05.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je danas, u razgovoru sa predsednikom Nove srpske demokratije Crne Gore Andrijom Mandićem, naglasio da su od suštinskog značaja dobri odnosi i dalje unapređenje prijateljstva između Srbije i Crne Gore… »

Priština: U ponedeljak o demarkaciji, u sredu o smeni vlade

Politika 06.05.2017
PRIŠTINA - Kosovski premijer Isa Mustafa odlučio je da pitanje demarkacije prosledi u ponedeljak parlamentu na glasanje, a ta odluka je usledila samo nekoliko sati nakon što je saopšteno da će se u sredu, 10. maja, na dnevnom redu u Skupštini naći… »

DS obeležila slavu, centralna proslava u Paraćinu

Politika 06.05.2017
Slavu Demokratske stranke - Đurđevdan, članstvo je danas obeležilo u opštinama i gradovima širom Srbije, a centralna proslava bila je Paraćinu, saopštila je Informativna služba stanke. Kako se navodi u saopštenju, domaćin slave bio je… »

Haotizacija Evrope počela od Balkana

Politika 06.05.2017
For­mi­ra­njem kri­mi­nal­ne dr­ža­ve Ko­so­vo, kao u bi­li­ja­ru jed­nim udar­cem po­go­đe­no je ne­ko­li­ko ku­gli: Sr­bi­ja, Evro­pa, ali i po­sto­je­ći po­re­dak u ce­li­ni. Svi koji se pribojavaju da bi novi svetski… »