Izvor: Politika/Zabava arhiva vesti 06.05.2017

Cirih - najskuplji grad za ljubav

Politika 06.05.2017
NjUJORK - Nigde na svetu vas izlazak sa potencijalnim doživotnim partnerom neće koštati kao u Cirihu, koji je drugu godinu zaredom zauzeo prvu poziciju kada je u pitanju najskuplji izlazak, prema računici Dojče banke. Izlazak u Cirihu, bankarskom… »

​„Cepelini” možda ponovo na sceni

Politika 06.05.2017
Svetski mediji navode da postoji šansa da se članovi britanskog sastava okupe zbog nastupa na „Dezert trip” festivalu. San poštovalaca legendarnog britanskog sastava „Led cepelin” već jednu deceniju jeste da ih ponovo vide zajedno na sceni… »

Moguć susret s medvedom na Tari

Politika 06.05.2017
Najveći medved uhvaćen u hranilištu na planini, kome je stavljena ogrlica za satelitsko praćenje, bio je težak 215 kilograma i dugačak 177 centimetara. Planina Tara – Samo na Tari, planini najnaseljenijoj medvedima u nas sa preko 50 jedinki, može… »

Ljubav se danas meri cenom mobilnog telefona

Politika 06.05.2017
Jedan od naših najznačajnijih dirigenata govori o muzici i slikarstvu, životnom stavu „posao pa sve ostalo”, očuvanju zdravlja i snage u desetoj deceniji, uzorima, veri... Mladen Jagušt (93) je bio jedan od najznačajnijih muzičkih dirigenata u… »

Veliko interesovanje za Vikinge

Politika 06.05.2017
Stokholmski muzej „Vikingaliv”, na površini od 2.000 kvadratnih metara, posvećen je „ljudima sa severa”. Iza vrata stokholmskog muzeja „Vikingaliv”, na površini od 2.000 kvadratnih metara, smešten je jedan od najmističnijih svetova u… »

Kad se sretnu Emilija, Antonija i Žanka

Politika 06.05.2017
U fudbalu kad jedan igrač postigne tri gola na utakmici, to se zove, znaju svi, het-trik. Ali, kako se zove u televizijskom svetu kada na praznični ponedeljak 1. maja, Radio-televizija Srbije svoj dramski ciklus posveti poznatoj pozorišnoj, filmskoj i… »