Izvor: Tračara arhiva vesti 06.05.2017

Pre 3 meseca joj preminuo dečko: Dunja Ilić našla novog i postala prava dama

Tračara 06.05.2017
Krajem januara ove godine Dunja Ilić je doživela strašnu tragediju nakon što je njen dečko preminuo od prevelike doze narkotika. Ipak, nekadašnja pevačica je smogla snage da nastavi dalje, posveti se normalnom životu i konačno upozna novu ljubav… »

Šerifovićka poslala podršku Jeleni, Karleuša objavila fotku iz bolnice: ‘Živa sam’

Tračara 06.05.2017
Iako su domaći mediji preneli lažne vesti da Jelena Karleuša mora da operiše tumor veličine dečje glave u stomaku, ona je sve to demantovala rečima da je reč o manjem ginekološkom problemu, koji ima većina žena, i da će već sutradan moći da… »

Takmičar Zvezda Granda pevao samo za Karleušu i doveo je do suza (VIDEO)

Tračara 06.05.2017
Jedan od takmičara Zvezda Granda pokazao se kao pravi džentlment te je, noseći ružu u rukama, tokom svog nastupa prišao Jeleni Karleuši. Nakon što joj je poklonio ružu ostatak pesme je posvetio upravo njoj i doveo je na ivicu suza. Sasvim smo… »

Nakon jezivih paparaci fotki Kim Kardashian izvadila silikone iz zadnjice

Tračara 06.05.2017
#kimkardashian A post shared by pratimpoznate (@pratimpoznate) on May 6, 2017 at 3:08am PDT Nakon što su pre nekoliko nedelja postale viralne paparaci fotografije Kim Kardashian na kojima opušteno uživa na plaži, i ne sluteći da budno oko kamere… »

Stanje Charlija Sheena se pogoršalo zbog pogrešnih lekova za HIV

Tračara 06.05.2017
Iako je još 2011. godine saznao da je HIV pozitivan, slavni glumac Charlie Sheen je sve do novembra 2015. godine krio ovu činjenicu od javnosti, da bi nedavno priznao da zna još mnogo poznatih ličnosti sa istim statusom, ali da nikada neće otkriti… »

Kanye West je misteriozno nestao sa društvenih mreža

Tračara 06.05.2017
Kanye West je neobjašnjivo nestao sa društvenih mreža od trenuta kada je doživeo nervni slom prošle godine. Reperovi profili na društvenim mrežama su misteriozno neaktivni u poslednje vreme i to iz nepozantog razloga. Na Twitter profilu muzičara… »

Caitlyn Jenner iskreno: Želela sam da se ubijem

Tračara 06.05.2017
Caitlyn Jenner i dalje podiže veliku prašinu svojim meoarima The Secrets of My Life, te je nedavno otkrila da više nema kontakta sa članovima svoje nekadašnje porodice. Cait je takođe u javnosti otkrila da su je medijski natpisi o njenoj tranziciji… »

Kardashianke su prošlost: Žene se sve više operišu kako bi ličile na nju

Tračara 06.05.2017
Proteklih godina žene širom sveta težile su da plastičnom hirurgijom dostignu ideal lepote sestara Kardashian, Kim Kardashian pre svega, te smo imali prilike da vidimo neke ne tako sjajne rezultate i posledice uzalud potrošenih hiljada i hiljada… »

Prvi intervju Bradley Coopera otkako je postao otac

Tračara 06.05.2017
Bradley Cooper nije se pojavljivao u javnosti otkako je objavljena vest da je prošlog meseca postao otac devojčice Lee de Siene Shayk Cooper koju je dobio u vezi sa Irinom Shayk. Glumac, međutim, vredno radi i sa Lady Gagom snima rimejk filma A Star is… »