Izvor: Večernje novosti/Beograd arhiva vesti 06.05.2017

Noć u Beogradu Devet povređenih u četiri saobraćajne nezgode

Večernje novosti 06.05.2017
Devet osoba povređeno je u četiri saobraćajne nezgode u Beogradu, dok u jednoj nije bilo povređenih. Devet osoba povređeno je u četiri saobraćajne nezgode u Beogradu, dok u jednoj nije bilo povređenih, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada… »

Vesić: Rekordna godina po broju građevinskih dozvola

Večernje novosti 06.05.2017
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da će ova godina biti rekordna po broju izdatih građevinskih dozvola. Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da će ova godina biti rekordna po broju izdatih građevinskih dozvola. Gostujući na Pinku… »

Više grobnih mesta na opštini Grocka

Večernje novosti 06.05.2017
Grad predlaže izgradnju novog groblja na granici između Leštana i Kaluđerice. Radovi počinju kad se reše imovinsko-pravni odnosi. NEDOSTATAK grobnih mesta u Grockoj trebalo bi da postane prošlost za stanovnike ove opštine, jer je grad dao predlog… »

Požeška bliže Novom Beogradu

Večernje novosti 06.05.2017
Putari privode kraju radove na više lokacija duž deonice severnog pristupa Mostu na Adi. Deonica od Tošinog bunara do Ulice Đorđa Stanojevića trebalo bi da bude gotova u junu. NEDOSTAJUĆA karika Unutrašnjeg magistralnog poluprstena, odnosno… »

Leto bez sladoleda na Adi?

Večernje novosti 06.05.2017
Propao i četvrti poziv za proizvođače poslastica na Savskom jezeru. Šta će se dalje događati znaće se posle sednice Nadzornog odbora preduzeća „Ada Ciganlija”. NI četvrti krug javnog poziva za nadmetanje radi delatnosti prodaje industrijskog… »

Samoubistvo u Beogradu! Idem ja odavde... rekao je stariji muškarac i bacio se sa drugog sprata bolnice "Sveti Sava"!

Večernje novosti 06.05.2017
Strašna tragedija dogodila se jutros u Beogradu, kada stariji pacijent skočio sa drugog sprata bolnice "Sveti Sava" i na mestu ostao mrtav. Strašna tragedija dogodila se jutros u Beogradu, kada stariji pacijent skočio sa drugog sprata bolnice "Sveti… »

Ruše ogradu da bi očistili plac?

Večernje novosti 05.05.2017
Prilikom uređenja Ulice Bore Stankovića, uz Hram Svetog Save, mora da se "otkine" deo dvorišta kod broja 13. Žitelji samog srca Vračara strahuju da je reč o pritisku kako bi što pre prodali stanove. U OKVIRU pripremnih radova za renoviranje Ulice… »