Izvor: Večernje novosti/Ekonomija arhiva vesti 06.05.2017

Nemačka bi da London plati ako želi na tržiste EU

Večernje novosti 06.05.2017
Zvaničnici nemačke vlade predložili su da se Velikoj Britaniji omogući pristup jedinstvenom evropskom tržištu ako to plati. Zvaničnici nemačke vlade predložili su da se Velikoj Britaniji omogući pristup jedinstvenom evropskom tržištu ako to… »

Bekman Dirkes: Srbija,dobra zemlja za ulaganje

Večernje novosti 06.05.2017
Bekman Dirkes ocenjuje da je Srbija jedna od najstabilnijih zemalja u regionu, te ističe da su uslovi za investiranje takođe stabilni. Zainteresovani za ulaganje pozivali su nas i pitali šta mislimo o situaciji u Srbiji, a mi im kažemo - ''što da… »

Pokrajini jedini izbor MTS

Večernje novosti 06.05.2017
Šta se dešava s korisnicima "Telenora" i "Vipa" posle gašenja signala na KiM. Na KiM se mobilni saobraćaj koristi pod nepromenjenim uslovima. KORISNICI mobilne telefonije na Kosovu i Metohiji neće osećati posledice zbog prekidanja emitovanja signala… »

"Novosti" saznaju "Dajners" više ne prolazi

Večernje novosti 06.05.2017
Trgovci u Srbiji odbijaju poznate kartice jer ne mogu da naplate svoj novac. Sumnja da je "Dajners klub" utajio svoje obaveze, i naduvavao završne račune. NA kasama u trgovinama ne može više da se plaća "Dajners" karticama, saznaju "Novosti". Razlog… »

Još samo korak do leve obale

Večernje novosti 06.05.2017
Napreduje izgradnja mosta na Drini između Srbije i Republike Srpske, kod Ljubovije. Reka će biti premoštena za najkasnije mesec i po. Srbija platila sve 2015. RADOVI na izgradnji mosta na Drini, između Ljubovije i Bratunca, u Srpskoj, u punom su… »