Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 06.05.2017

Venčanje Bečlije u Banjaluci

Večernje novosti 06.05.2017
U Banjaluci su u petak sudbonosno “da” rekli zamenik gradonačelnika Beča Johan Gudenus (40) i Banjalučanka Tajana Tajčić (20). Među zvanicama je bio i predsednik RS Milorad Dodik. U Banjaluci su u petak sudbonosno “da” rekli zamenik… »

Đoković imao manji saobraćajni udes u Marbelji

Večernje novosti 06.05.2017
Srpski teniser Novak Đoković pre nekoliko dana imao je manju saobraćajnu nezgodu u španskoj Marbelji. Srpski teniser Novak Đoković pre nekoliko dana imao je manju saobraćajnu nezgodu u španskoj Marbelji, gde je trenirao. Kako prenosi britanski… »

Snimanje nove serije: Kosovo u svakom snu

Večernje novosti 06.05.2017
Sa snimanja prvih kadrova televizijske serije "Psi laju, vetar nosi" u režiji Jelene Bajić Jočić: Rediteljka nam otkriva da je reč o polifonoj strukturi - ima više glavnih junaka, koji vuku priču. STAVRA, Stavra, iznesi me! Stavra, iznesi me!" -… »

Pertle u skladu sa odećom

Večernje novosti 06.05.2017
Dizajneri preporučuju da pertle pažljivo uklopite sa ostatkom garderobe, kako ne biste izgledali kao da ste krenuli na dečiji rođendan. Jarke boje poput zelene, plave, narandžaste, bolje idu uz patike. Naizgled beznačajne, nekad obične, nekad… »

"Medeni list" iz Paragvaja

Večernje novosti 06.05.2017
Lekovita priroda - stevija je zdrava alternativa šećeru. Ne uzrokuje karijes, snižava holesterol, koristi se za lečenje dijabetesa. Poboljšava rad štitaste žlezde, sprečava anemiju, jača kosti, poboljšava varenje. Beli rafinisani šećer možete… »

Milionska garancija

Večernje novosti 06.05.2017
Sudski spor "Princ nekretnina" i Jana Bokshila. OKRUŽNI sud Minesote naredio je da "Princ nekretnine" plate milion dolara garancije za parnicu kojom će se utvrditi da li je Jan Bokshil imao pravo da na muzičkim servisima objavi album "Deliverance" sa… »

Najbolji srpski teniser: Nazovite avion po Mileni Dravić!

Večernje novosti 06.05.2017
Kako bi Novak Đoković nazvao letelicu "Er Srbije" NAJBOLjI srpski teniser Novak Đoković smatra da avion "Er Srbije", u okviru programa "Žive legende", treba nazvati po najvećoj jugoslovenskoj i srpskoj filmskoj divi Mileni Dravić. Odgovarajući na… »

Ivana Jordan: Čuvam sjaj u oku

Večernje novosti 06.05.2017
Kantautorka Ivana Jordan o novom singlu "Moj anđele", muzici i inspiraciji. NOVIM autorskim singlom "Moj anđele" u elektro-pop stilu, pevačica, tekstopisac i kompozitor Ivana Jordan najavila je povratak na muzičku scenu posle jednogodišnje pauze, ali… »

Kancelarija u spavaćoj sobi

Večernje novosti 06.05.2017
Ako radite od kuće, a nemate veliki stan, ponekad je jedino rešenje da radni prostor smestite u spavaću sobu. Uz nekoliko trikova možete zadržati intimu spavaće sobe i efikasnost u radu. U idealnim uslovima, spavaća soba i kancelarija trebalo bi da… »

Samanta Koli: Milevu Marić nisu dovoljno poštovali

Večernje novosti 06.05.2017
Glumica Samanta Koli o ulozi u seriji "Genije", koja se premijerno emituje na Nacionalnoj geografiji: Slovenske žene su pune ljubavi i veoma odane, duboko osećajne, a porodica im je vrlo važna. OTMENO lepu Britanku Samantu Koli primetili smo već u… »