Izvor: Vesti online arhiva vesti 06.05.2017

VIDEO: Vozio na zadnjem točku 500 km bez zaustavljanja

Vesti online 06.05.2017
Japanski motociklista Masaru Abe oborio je 25 godina star svetski rekord u neprekidnoj vožnji skutera na zadnjem točku. Abe je novi svetski rekord postigao za upravljačem modela Yamaha Jog prešavši tačno 499 km. Vozeći na stazi Kavaguči u blizini… »

Ove tajne vam hoteli nikada neće otkriti, ali mi hoćemo!

Vesti online 06.05.2017
Mnogo toga treba uzeti u obzir kada planirate boravak u nekom hotelu. Neki od njih su lokacija, cena i druge pogodnosti. Ali kako da znate da li ste dobro procenili, pogotovu kada imamo u vidu da hoteli nikad ne otkrivaju baš sve? Ovo su neke od tajni… »

Ova drevna kineska tehnika garantuje ravan stomak

Vesti online 06.05.2017
Drevna kineska tehnika za ravan stomak garantuje postizanje željenog cilja uz pomoć stimulacije akumpukturnih tački čime se ubrzava proces varenja hrane. Pejdž Burasa, licencirani akumpuktur i holistički nutricionista je otrkio da postoje tačno tri… »

Hitlerov nećak: "Zašto mrzim svog strica"

Vesti online 06.05.2017
Prema UN-ovim podacima za celi svet, zarada od organizovanog kriminala u 2011. godini iznosila je vrtoglavih 870 milijardi dolara. Samo u EU tri godine posle taj prihod iznosio je 110 milijardi evra, a neke procene išle su i daleko više, zavisno od toga… »

Seks se ne završava orgazmom, potrebno je više za potpuno zadovoljstvo

Vesti online 06.05.2017
Redovno upražnjavate seks sa partnerom, ali se posle završnice uvek osećate kao da je prestala čar i da intimizacije više nema. Orgazam ne mora da znači kraj odnosa, ako vi to ne želite. Postoje druge stvari koje su važnije od orgazma, a koje još… »

Koga Beograd plaši "velikom Albanijom"?

Vesti online 06.05.2017
Oštre reakcije iz Beograda i optužbe na račun političara iz Prištine, Tirane i Skoplja da zajedno rade na ostvarivanju "velikoalbanskih" ciljeva, kao i nova upozorenja na pretnje po mir i stabilnost Balkana. Ovo bi, uz propratne zapaljive novinske… »

Volite da pijete kafu? Ne preterujte, možete imati ozbiljne posledice

Vesti online 06.05.2017
Sigurni smo da pijete kafu kako biste održali sebe budnim i kako bi ste dobili veće količine energije, ali pitanje je koliko kafe pijete na dan? U Severnoj Americi izvršeno je oko 740 različitih ispitivanja koja su se bazirana isključivo na… »

Sirijski Tigrovi i ruski specijalci hitno prebačeni u akcije za oslobađanje Deir ez Zora

Vesti online 06.05.2017
Vojske Rusije i Sirije potvrdile su najskorije otpočinjanje "nemoguće misije" - ulazak u trku za Deir Ez Zor. Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je da će pripadnici Oružanih snaga Ruske Federacije učestvovati u predstojećoj ofanzivi koja za cilj… »

Rešite se dioptrije: Prirodan lek za vraćanje vida

Vesti online 06.05.2017
Konačno je pronađen delotvorni prirodan lek za vraćanje vida, a da vam oftalmolozi iz razumljivih razloga nikad to neće reći. Mnogi ljudi imaju problema sa vidom jer je iz nekih razloga oštećen, te pate zbog velike dioptrije koja im zadaje mnoge… »

VIDEO: Vazdušna dominacija američkog bombardera, F-22 Raptor još ubojitiji

Vesti online 06.05.2017
Američka ratna avijacija završila je operativna ispitivanja borbenih aviona F-22 Raptor gađanjem ciljeva u vazduhu, u sklopu velike nadogradnje aviona. Testiranje je sprovedeno na području poligona Juta, saopšteno je iz avijacije, prenosi Defender… »