Izvor: Vesti online arhiva vesti 06.05.2017

Papa Franja: "Majka" ne može da bude ime za bombu

Vesti online 06.05.2017
Papa Franja kritikovao je to što je najveća nenuklearna eksplozivna naprava američke vojske nezvanično nazvana "majka svih bombi". Papa je rekao da reč "majka" ne treba da se dovodi u vezu sa smrtonosnim oružjem. Američke vazdušne snage bacile su… »

VIDEO: Golčina Ljajića, ali Iguain spasio "damu" u 92. minutu

Vesti online 06.05.2017
Juventus je bio silan proteklih meseci. U Italiji nije imao konkurenciju, a i u Evropi je uspeo da izbaci Barsu u četvrtfinalu, a u prvom meču polufinala Lige šampiona pobedi Monako u gostima 2:0 i stigne na prag finala evro elite. Ali, u torinskom… »

U Srbiji iz Partizana u Zvezdu, a u Belgiji nešto slično

Vesti online 06.05.2017
Iskusni srpski košarkaški internacionalac Raško Katić posle dve uspešne sezone u Ostendeu odlučio je da promeni sredinu pa će naredne dve godine igrati za Šarlroa, sa kojim je već potpisao ugovor. U pitanju su dva najveća belgijska kluba, ali… »

Marković “svađa” evropske velikane

Vesti online 06.05.2017
Sezonu karijere igra Stefan Marković u Zenitu iz Sankt Peterburga pa ne čudi to što se za njega interesuju najveći evropski klubovi koji su spremni da izdvoje dosta novca kak bi ga doveli u svoje redove. Prvo je “udicu bacila” Barselona, ali… »

Srpskog trenera pljuvali, utakmica prekinuta

Vesti online 06.05.2017
Pre nekoliko dana u Crnoj Gori je košarkaška utakmica prekinuta zbog lažne dojave o postavljenoj bombi, a u Makedonji iz drugog razloga nije završen polufinalni meč polufinala plej-ofa između Rabotničkog i Karpoš Sokola. Gosti su na kraju treće… »

Izrael "nema" atomsku bombu - baciće je "sudnjeg dana"

Vesti online 06.05.2017
Nuklearni program Izraela je već pola decenije obavijen velom tajne. Međutim, danas niko ne sumnja da on poseduje nuklearno, a vrlo moguće i termonuklearno oružje. Zvanično će se saznati istina onog trenutka kada bude bilo upotrebljeno, a to će… »

Makronova politika - podrška "malo većoj Albaniji"

Vesti online 06.05.2017
Ukoliko Emanuel Makron dođe na čelo Francuske, prioritet će imati svetska elita i planovi EU, a ti planovi su veoma loši kada je reč o Kosmetu. U Francuskoj danas živi oko 400.000 Srba, a neki od njih su već treća ili četvrta generacija naših… »

Ruska mašinerija spremna, srpski centar prevaziđen

Vesti online 06.05.2017
Ruske železnice su zainteresovane da izgrade savremeni dispečerski centar za upravljanje prugama u Srbiji, kaže generalni direktor RŽD Internešenel Sergej Pavlov. Kako navodi, o tome će se razgovarati odmah po formiranju nove Vlade Srbije. - Već… »

Sorajin Turčin u zatvoru: Ucenjivao bogataše, novac davao džihadistima

Vesti online 06.05.2017
Turski milioner Džengiz Čerkes, kog su svetski mediji dovodili u vezi sa srpskom starletom Sorajom Vučelić, uhapšen je u Istanbulu zato što je ucenjivao bogataše i iznuđivao im novac kojim je finansirao Islamsku državu. On je taj novac davao… »

Britanci o Novakovoj odluci: Očajnički potez, šok terapija

Vesti online 06.05.2017
I dalje je odluka Novaka Đokovića da otpusti stručni štab jedna od najvažnijih sportskih vesti u svetu. Iako nikog nije to previše iznenadilo, jer je nešto moralo da se menje posle katastrofalna četiri meseca 2017. godine, mnogi su takvu odluku… »