Izvor: Vesti online/Društvo arhiva vesti 06.05.2017

Protest "Protiv dikatature" ubuduće samo kao reakcija na poteze vlasti

Vesti online 06.05.2017
Prema odluci pristalica pokreta "Protiv diktature" koji su se sastali ispred Skupštine u subotu, protesti će ubuduće biti samo vid akcije i odgovora na rad "onih na vlasti". Nije bilo protestne šetnje a dogovoreno je da okupljanja ubuduće budu… »

Stanković: Prete već godinama, ali neće biti rata na jugu Srbije

Vesti online 06.05.2017
Predsednik vladinog Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Zoran Stanković izjavio je da je situacija na jugu Srbije stabilna, da nema međunacionalnih sukoba, niti indicija da može doći do pogoršanja bezbednosne situacije. -… »

Užičanka uzdrmala Srbiju oglasom za posao

Vesti online 06.05.2017
Preduzetnica Jelena Lukić objavila je oglas koji je svojim neobičnim sadržajem izazvao brojne komentare. Osobenost oglasa kojim traži trgovkinju za maloprodajni objekat u Užicu sastoji se u tome što nije za mlađe od 45 godina, a navedene su i neke… »

Priština mami Beograd da prizna Kosovo?

Vesti online 06.05.2017
Dok Srbija traži veće angažovanje Evropske unije na Balkanu, Priština zahteva novi format pregovora sa Beogradom. Zvaničnici sa Kosova veruju da bi dijalog trebalo podići na viši nivo, sličan onom iz Beča, koji je rezultirao planom Martija… »

Danas je Đurđevdan: Evo šta nikako ne smete da radite

Vesti online 06.05.2017
Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas Svetog Velikomučenika Georgija - Đurđevdan, u spomen na dan kada je ovaj svetitelj postradao 290. godine nove ere. Georgije je rođen u drugoj polovini Trećeg veka u Maloj Aziji i kao veoma mlad postao je… »

Koga Beograd plaši "velikom Albanijom"?

Vesti online 06.05.2017
Oštre reakcije iz Beograda i optužbe na račun političara iz Prištine, Tirane i Skoplja da zajedno rade na ostvarivanju "velikoalbanskih" ciljeva, kao i nova upozorenja na pretnje po mir i stabilnost Balkana. Ovo bi, uz propratne zapaljive novinske… »

Volite da pijete kafu? Ne preterujte, možete imati ozbiljne posledice

Vesti online 06.05.2017
Sigurni smo da pijete kafu kako biste održali sebe budnim i kako bi ste dobili veće količine energije, ali pitanje je koliko kafe pijete na dan? U Severnoj Americi izvršeno je oko 740 različitih ispitivanja koja su se bazirana isključivo na… »

Sirijski Tigrovi i ruski specijalci hitno prebačeni u akcije za oslobađanje Deir ez Zora

Vesti online 06.05.2017
Vojske Rusije i Sirije potvrdile su najskorije otpočinjanje "nemoguće misije" - ulazak u trku za Deir Ez Zor. Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je da će pripadnici Oružanih snaga Ruske Federacije učestvovati u predstojećoj ofanzivi koja za cilj… »

Rešite se dioptrije: Prirodan lek za vraćanje vida

Vesti online 06.05.2017
Konačno je pronađen delotvorni prirodan lek za vraćanje vida, a da vam oftalmolozi iz razumljivih razloga nikad to neće reći. Mnogi ljudi imaju problema sa vidom jer je iz nekih razloga oštećen, te pate zbog velike dioptrije koja im zadaje mnoge… »