Izvor: Vrele gume arhiva vesti 06.05.2017

Volkswagenovi dizeli ponovo u Americi

Vrele gume 06.05.2017
Aktuelno: Volkswagenovi dizeli ponovo u Americi Stara detektivska izreka kaže "ubica se uvek vraća na mesto zločina". Šalu na stranu, prvi put od septembra 2015. a nakon skandala sa softverom, VW opet prodaje svoja dizel vozila u Americi. Naravno, svi… »

Uber pod istragom u Americi

Vrele gume 06.05.2017
Aktuelno: Uber pod istragom u Americi Zamišljen kao paralelni sistem javnog prevoza, Uber ima sve više problema. Zbog nelojalne konkurencije i gotovo nemoguće fiskalne kontrole zabranjen je u velikom broju zemalja. Tamo gde nije, suočen je sa mnogim… »

Toyota Yaris 2017

Vrele gume 06.05.2017
Yaris je nešto kao mala crna haljina. Treba imati jedan komad, jer "ide" i uklapa se u svaku situaciju. Prvi utisci sa promocije novog Yarisa u Holandiji Lično, od svih Toyota najviše volim upravo Yaris! Od svih modela automobila najviše volim… »

Buba i Scirocco idu u penziju?

Vrele gume 06.05.2017
Aktuelno: Buba i Scirocco idu u penziju? Volkswagen planira da prestane sa proizvodnjom "nove" Bube i Scirocca. Razlog za ovakav potez nemačkog giganta jeste veoma prost. Prodaja pomenuta dva modela nije na zavidnom nivou već neko vreme, a tu su i… »

Dani Pedrosa najbrži u Herezu

Vrele gume 06.05.2017
MotoGP Španija kvalifikacije: Dani Pedrosa najbrži u Herezu MotoGP karavan stigao je na stari kontinenet . Četvrta trka ovogodišnjeg šampionata, biće prva u nizu koja se vozi na tlu Evrope. Osavjač pol pozicije za sutrašnju Veliku nagradu… »

Manhart Mercedes AMG CR 700

Vrele gume 06.05.2017
Tjuning: Manhart Mercedes AMG CR 700 Mercedesova AMG podružnica pravi moćne automobile. Međutim, zagriženim tjunerima to nije dovoljno, već im predstavlja samo bazu za nadogradnju. U tom smislu je tjuning firma Manhart predstavila "nasvirani"… »

Toyota pripremila najbrži SUV na svetu (VIDEO)

Vrele gume 06.05.2017
Japanci oborili rekord: Toyota pripremila najbrži SUV na svetu (VIDEO) Žestoko modifikovani Land Cruiser u rukama NASCAR vozača stigao do 370 km/h! Land Cruiser koji je razvio Toyotin Motorsport tejnički centar ispod haube ima 5,7-litarski V8 sa dva… »