Zabava arhiva vesti 06.05.2017

Neda ukraden čestitala rođendan kuriru: Želim vam da dočekate zlatni jubilej kao što sam i ja!

Kurir 06.05.2017
Kurir, najuticajnije dnevne novine u Srbiji, danas slavi 14. rođendan. Na našu adresu stigle su mnogobrojne čestitke političara, sportista, estradnih ličnosti... "Najtiražnijem srpskom dnevnom listu od srca čestitam 14 uspešnih godina sa željom… »

Zamenik gradonačelnika Beča oženio se u Banjaluci

RTS 06.05.2017
Johan Gudenus, zamenik gradonačelnika Beča, oženio se u Banjaluci svojom dugogodišnjom devojkom Tajanom, a gost svadbe bio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. Potpredsednik Slobodarske partije Austrije (FPO) i Tajana Tajančević venčali su… »

Novopazarci drugi na takmičenju u gradnji mostova od špageta u Mariboru

RTS 06.05.2017
Na međunarodnom takmičenju u gradnji mostova od špageta u Mariboru, na kojem je ove godine učestvovala 41 ekipa iz devet zemalja, pobedili su mariborski studenti, a učesnici iz Novog Pazara osvojili drugo mesto. Prema pravilima takmičenja, pobeđuje… »

Venecija, stop za restorane brze hrane

RTS 06.05.2017
Gradske vlasti Venecije donele su odluku o zabrani otvaranja novih restorana brze hrane kako bi se sačuvao identitet grada i njegova tradicija. Zakon će ograničiti i broj lokala koji prodaju pice na komad i neće biti primenjivan jedino na… »

Ženite se mladi, jeftinije ćete proći

Mondo 06.05.2017
Romantika je generalno skupo zadovoljstvo, a u Cirihu vam za to skidaju kožu s leđa... Evo u kojim metropolama je najskuplja romantična večera za dvoje. Foto: Guliver/Getty/Thinkstock Nigde na svetu vas izlazak sa potencijalnim doživotnim partnerom… »

Đoković imao manji saobraćajni udes u Marbelji

Dnevnik 06.05.2017
MARBELjA: Srpski teniser Novak Đoković pre nekoliko dana imao je manju saobraćajnu nezgodu u španskoj Marbelji, gde je trenirao. Kako prenosi britanski Miror, Đoković je u automobilu „fijat 500“, na kojem je bio znak akademije Pepea Imaza… »

Sigal o zabrani Ukrajine: Imam crni pojas i crnu listu

Dnevnik 06.05.2017
MOSKVA: Poznati američki glumac i majstor borilačkih veština Stiven Sigal ironično je reagovao na zabranu ulaska na teritoriju Ukrajine na pet godina. „Osim crnog pojasa, sada imam i crnu listu", rekao je Sigal. Portparolka glumca, koja je takođe… »

Bliznakinje se porodile istog dana, šanse bile jedan na prema 12.500!

RTS 06.05.2017
Tridesetdvogodišnje bliznakinje Danijel Grant i Kim Ejbraham iz Nju Džersija, koje su rođene u razmaku od jednog minuta, porodile su se istog dana u istoj bolnici i rodile dečake. Da sve bude još neverovatnije, obe osam dana posle očekivanog… »

"Imate zanimljiv mozak": Jezivi nacistički eksperimenti - mračna strana nemačke medicine

Blic 06.05.2017
Mnogi još leže u arhivu instituta "Maks Plank" u Minhenu: uzorci mozga velikog broja ljudi. Pažljivo su preparirani i uredno evidentirani. Neki su samo tanki režnjevi mozga između stakla za mikroskopsko istraživanje, a neki delovi ili čitavi… »

Šta joj se desilo? Adel neprepoznatljiva na novim fotografijama

Blic 06.05.2017
Pop diva Adel juče je proslavila 29. rođendan, a fotografije koje je tim povodom objavila na društvenim mrežama iznenadile su njene fanove. Sa sedom kosom, naočarima, borama i u džemperu Adel izgleda poput bake, a ovim slikama poželela je da se… »