Zabava arhiva vesti 06.05.2017

Neda ukraden čestitala rođendan kuriru: Želim vam da dočekate zlatni jubilej kao što sam i ja!

Kurir 06.05.2017
Kurir, najuticajnije dnevne novine u Srbiji, danas slavi 14. rođendan. Na našu adresu stigle su mnogobrojne čestitke političara, sportista, estradnih ličnosti... "Najtiražnijem srpskom dnevnom listu od srca čestitam 14 uspešnih godina sa željom… »

Venčanje Bečlije u Banjaluci

Večernje novosti 06.05.2017
U Banjaluci su u petak sudbonosno “da” rekli zamenik gradonačelnika Beča Johan Gudenus (40) i Banjalučanka Tajana Tajčić (20). Među zvanicama je bio i predsednik RS Milorad Dodik. U Banjaluci su u petak sudbonosno “da” rekli zamenik… »

Na takmičenju u gradnji mostova od špageta drugo mesto za Srbiju

Radio 021 06.05.2017
Na međunarodnom takmičenju u gradnji mostova od špageta u Mariboru, na kojem je ove godine učestvovala 41 ekipa iz devet zemalja, pobedili su mariborski studenti, a učesnici iz Novog Pazara osvojili su drugo mesto. Prema pravilima takmičenja… »

Venecija zabranila brzu hranu

RTV 06.05.2017
VENECIJA - Vlasti u Veneciji odlučile su da zabrane otvaranje restorana koji prodaju kebab i brzu hranu kako bi očuvali autohtoni dekor i tradiciju, prenosi Gardijan. Zakon koji je usvojen u četvrtak ograničiće broj prodavnica koje prodaju i picu na… »

Cirih je naskuplji grad za zaljubljene: Na sastanak puknu 200 evra, a savet bankara je urnebesan

Kurir 06.05.2017
Nigde na svetu vas izlazak sa potencijalnim doživotnim partnerom neće koštati kao u Cirihu, koji je drugu godinu zaredom zauzeo prvu poziciju kada je u pitanju najskuplji izlazak, prema računici Dojče banke. Izlazak u Cirihu, bankarskom centru… »

Đoković imao manji saobraćajni udes u Marbelji

Večernje novosti 06.05.2017
Srpski teniser Novak Đoković pre nekoliko dana imao je manju saobraćajnu nezgodu u španskoj Marbelji. Srpski teniser Novak Đoković pre nekoliko dana imao je manju saobraćajnu nezgodu u španskoj Marbelji, gde je trenirao. Kako prenosi britanski… »

Sigal o zabrani Ukrajine: “Sada imam crni pojas i crnu listu”

B92 06.05.2017
Poznati američki glumac i majstor borilačkih veština Stiven Sigal ironično je reagovao na zabranu ulaska na teritoriju Ukrajine na pet godina. “Osim crnog pojasa, sada imam i crnu listu", rekao je Sigal. Portparolka glumca, koja je takođe… »

Bliznakinje se porodile istog dana, šanse bile jedan na prema 12.500!

RTS 06.05.2017
Tridesetdvogodišnje bliznakinje Danijel Grant i Kim Ejbraham iz Nju Džersija, koje su rođene u razmaku od jednog minuta, porodile su se istog dana u istoj bolnici i rodile dečake. Da sve bude još neverovatnije, obe osam dana posle očekivanog… »

"Imate zanimljiv mozak": Jezivi nacistički eksperimenti - mračna strana nemačke medicine

Blic 06.05.2017
Mnogi još leže u arhivu instituta "Maks Plank" u Minhenu: uzorci mozga velikog broja ljudi. Pažljivo su preparirani i uredno evidentirani. Neki su samo tanki režnjevi mozga između stakla za mikroskopsko istraživanje, a neki delovi ili čitavi… »

Šta joj se desilo? Adel neprepoznatljiva na novim fotografijama

Blic 06.05.2017
Pop diva Adel juče je proslavila 29. rođendan, a fotografije koje je tim povodom objavila na društvenim mrežama iznenadile su njene fanove. Sa sedom kosom, naočarima, borama i u džemperu Adel izgleda poput bake, a ovim slikama poželela je da se… »