Izvor: Noizz arhiva vesti 12.05.2017

Mala Teodora je sakupila novac i za lečenje svojih drugara

Noizz 12.05.2017
Heroina humanosti Teodora Vranješević (9) danas odlazi u Nemačku na lečenje od maligne bolesti - akutna mijeloidna leukemija. Pomoću sms poruka prikupljen je novac za njeno lečenje, ali i za lečenje druge dece. Teodora je pre nekoliko dana skupila… »

"Plavi kit" - igra koja vodi u samoubistvo preti i tinejdžerima u Srbiji

Noizz 12.05.2017
Povodom igre "Plavi kit", zbog koje je 130 dece izvršilo samoubistvo, oglasilo se i srpsko Ministartvo unutrašnjih poslova, jer postoji opasnost da posle zemalja okruženja, ona zavlada i na prostoru naše države. Igra "„Plavi kit“" poziva decu na… »

Kiša u Beogradu prestaje, a nastavak padavina već večeras

Noizz 12.05.2017
U prestonici Srbije kiša je prouzrokovala velike gužve na ulicama i kolaps u saobraćaju, ali bi trebalo uskoro da prestane. Međutim, večeras nas čeka novo naoblačenje sa padavinama. – Oko 10-11 časova očekuje se razvedravanje, a slaba kiša… »

Postoji 6 boja ljubavi - koja je vaša?

Noizz 12.05.2017
Džon Li je još 1977. nakon pomne analize definisao šest tipova ljubavnika koji odgovaraju različitim "bojama ljubavi". Koja je vaša? Pripremite olovku i papir. Upitnik od 42 pitanja podeljen je na šest delova, a svaki predstavlja jedan od šest… »

Fanovi poludeli zbog poslednje scene "Štrebera": Ne može tako da se završi!

Noizz 12.05.2017
Da li ste videli kako se završila aktuelna, deseta sezona „Štrebera“ (The Big Bang Theory)? Ako niste, onda bežite glavom bez obzira, jer su sledeći redovi krcati spojlerima. Dakle, serija „Štreberi“ uspešno je privela kraju desetu sezonu… »

Sajsi gradom neće šetati - Sajsi će gradom nadrkano hodati

Noizz 12.05.2017
Sajsi MC i DJ BKO su izbacili novu pesmu pod nazivom „Znam šta ste hteli“, koja će se naći na albumu "Rad, rad i samo bleja". U prepoznatljivom stilu, Sajsi proziva "uspavane" repere, ulične momke, a otkriva i ponešto novo o sebi... Kako vam se… »

Arslanova priča je dokaz da najbolji vetar u leđa dajemo sami sebi

Noizz 12.05.2017
Do Arslana Bajramoskog (47) smo jedva došli zbog sveopšte medijske potrage kojoj je izložen ovih dana. Radnik "Gradske čistoće", koji je pod stare dane dobio priliku da se školuje, dospeo je u žižu javnosti posle susreta sa Mirjanom Bobić… »

Tijana Bogićević: Života ima i posle Evrovizije

Noizz 12.05.2017
Tijana sinoć nije uspela da se plasira u finale Evrovizije sa pesmom "In Too Deep" i mnogi danas ne bi voleli da su na njenom mestu. A evo šta ona kaže. U ekskluzivnom intervjuu za Blic, naša predstavnica iskreno je odgovorila na brojne negativne… »

Slika Tamare Dragičević na kojoj doji u parku je velika pohvala Beogradu

Noizz 12.05.2017
"Ono što je prirodno, nije sramotno", poručila je Tamara dojeći ćerkicu u Tašmajdanskom parku. Mi nemamo šta da dodamo. "Hvala ljudima koji misle na majke koje doje. Mam klupe za dojenje", dodala je glumica u svom postu koji je objavila na… »

Rodila je petoro dece, a u 49. godini je i dalje najzgodnija cica u Holivudu

Noizz 12.05.2017
Nikol Marfi ima 49 godina, porađala se pet puta i bivša je žena Eda Marfija. Iako se uveliko spekuliše da titulu najzgodnije cice u Holivudu duguje plastičnoj hirurgiji, ona vredno radi na sebi da bi održala taj imidž. Nikol Marfi kao da je otkrila… »