Izvor: Subotica.com arhiva vesti 12.05.2017

Donacija dva EKG aparata Domu zdravlja Subotica

Subotica.com 12.05.2017
Zahvaljujući donaciji Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) Domu zdravlja u Subotici danas je dobio dva mobilna elektrokardiogram aparata. Donacija je realizovana u sklopu projekta „Podrška loklanim zajendicama u odgovoru na izbegličku… »

Kajl Skot: Saradnja Srbije i Mađarske dobra

Subotica.com 12.05.2017
Mađari u Srbiji mogu biti srećni jer imaju dobre i sposobne predstavnike koji rade u njihovom interesu, izjavio je ambasador SAD, Kajl Skot prilikom sastanka sa Ištvanom Pastorom, predsednikom SVM u sedištu ove stranke. Obrativši se prvo na… »

Isključenja struje za 13. maj (subota)

Subotica.com 12.05.2017
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost… »

Diplome za najbolje gimnazijalce

Subotica.com 12.05.2017
Gimnazijalcima koji su osvojili nagrade na okružnim i republičkim takmičenjima, škola je rešila da se zahvali – svečanom dodelom diploma, koja će ubuduće postati redovna praksa ove srednje škole. Iako je učenik prvog razreda prirodno… »

Američki ambasador razgovarao i sa predstavnicima hrvatske manjine

Subotica.com 12.05.2017
Tokom dvodnevne radne posete Subotici ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot iskoristio je priliku i da se sastane sa predstavnicima mađarske i hrvatske nacionalne manjine. Upravo sastanak u HNV mu je bio poslednji pred povratak u Beograd. Ambasador Skot se u… »

Košarkaši Spartaka poraženi u Vršcu (76:72)

Subotica.com 12.05.2017
Meč 7. kola Superlige odigran u Vršcu pripao je domaćoj ekipi rezultatom 76:72. U narednom kolu Spartak je u ponedeljak gost Crvenoj zvezdi. Subotička ekipa put Vršca otišla je znajući da u igri neće biti Hristova, Kesara i Lučića, kao ni od… »

Rukometaši Spartaka u polufinalu Kupa protiv Dinama

Subotica.com 12.05.2017
U sredu, 10. maja, u prostorijama Rukometnog saveza Srbije izvučeni su parovi polufinala Kupa Srbije u obe kategorije. Voljom žreba određeno je da se Spartak za finale bori protiv Dinama iz Pančeva. Četiri ekipe koje su se u muškoj konkurenciji… »

Obeležen Dan medicinskih sestara i tehničara

Subotica.com 12.05.2017
Akcijom kontrole zdravlja u centru grada obeležen je Međunarodni dan medicinskih sestara i tehničara. U obeležavanju ovog datuma učestvovale su sve službe Doma zdravlja. Dan sestrinstva se širom sveta obeležava 12. maja u znak sećanja na… »

Sportska dešavanja za vikend

Subotica.com 12.05.2017
Od sportskih dešavanja koja će se ovog vikenda odigrati u našem gradu tu su fudbal i rukomet, odnosno nastupi Bačke 1901 i Spartak Vojputa, susreti koji se igraju u subotu. Fudbal Ovog vikenda na programu su mečevi plejaut i plejof grupa u Superligi… »

Maglai: Gradska vlast ne funkcioniše, peticija SVM je lažna!

Subotica.com 12.05.2017
Izgradnja stanova za migrante, kojima se protivi deo subotičke javnosti, raspodela sredstava za projekte u kulturi i informisanju, kašnjenje u realizaciji kapitalnih projekata samo su neke od tema zbog kojih je Pokret za građansku Suboticu danas… »