Izvor: Beta video arhiva vesti 13.05.2017

Džaferi: Zapaljive izjave doprinose pogoršanju odnosa Beograda i Skoplja

Beta video 13.05.2017
SKOPLJE- Predsednik Sobranja Makedonije Talat Džaferi izjavio je da su makedonski parlament i on otvoreni za saradnju sa institucijama Srbije i ocenio da zapaljive izjave političara ``u svakom slučaju doprinose pogoršanju odnosa`` dve zemlje.``One… »

Džaferi: Spreman sam da se uključim u rešavanje spora oko imena sa Grčkom

Beta video 13.05.2017
SKOPLJE - Predsednik Sobranja Makedonije Talat Džaferi izjavio je da ne isključuje mogućnost da se uključi u rešavanje spora Makedonije sa susednom Grčkom oko imena makedonske države. ``Ako nadležne institucije smatraju da je neophodno uključenje… »

Vučić se satao sa Erdoganom

Beta video 13.05.2017
PEKING- Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Pekingu sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom. (pokrivalice)… »

Vučić sa predstavnicima gradjevinske firme CNCT

Beta video 13.05.2017
PEKING - Premijer Srbije Aleksandar Vučić sa predstavnicima gradjevinske firme CNCT. (pokrivalice)… »

Džaferi: otvoreni za saradnju sa institucijama Srbije

Beta video 13.05.2017
SKOPLJE- Predsednik Sobranja Makedonije Talat Džaferi izjavio je da su makedonski parlament i on otvoreni za saradnju sa institucijama Srbije. Snimatelj TV TELMA… »

Džaferi: Kao predsednik parlamenta ne može da govori o odnosima političkih stranak

Beta video 13.05.2017
SKOPLJE- Predsednik Sobranja Makedonije Talat Džaferi je na pitanje da li je njegova stranka DUI (Demokrtaska unija za integraciju) uslovila podršku vladi lidera SDSM Zorana Zaeva usvajanjem takozvane ``tiranske platforme`` u kojoj je jedna od tačaka i… »

Postoje ``nadležne institucije koje vode taj proces pod pokroviteljstvom UN``

Beta video 13.05.2017
SKOPLJE - Predsednik Sobranja Makedonije Talat Džaferi je na pitanje kako vidi način na koji bi bio rešen decenijski spor dve susedne zemlje oko imena, rekao je da se ``kao predsednik Sobranja ne bi upuštao u analizu o tom pitanju``. Prema njegovim… »