Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 13.05.2017

Učesnici Balkanskog prvenstva u fitnesu kod gradonačelnika Čačka

Glas Zapadne Srbije 13.05.2017
Čačak - Čačak se više puta pokazao kao odličan organizator i ima veliko iskustvo u realizaciji velikih takmičenja što Balkanskih što velikih evropskih šampionata. Na današnjem 26. Balkanskog prvenstva u bikini fitnesu, fitnesu i muškom fiziku… »

Praznik za oči u hali kraj Morave

Glas Zapadne Srbije 13.05.2017
Čačak – Najveća balkanska smotra fitnes sporta svečano je otvorena u hali kraj Morave. Takmičari i takmičarke sa područja celog Balkana, puni entuzijazma očekuju nadmetanje u kategorijama bikini fitnes, ženski fitnes, bodi bilding i fiziko u… »

Na Ravnoj Gori sve manje političara sve više izletnika

Glas Zapadne Srbije 13.05.2017
Ravna Gora - Srpski pokret obnove položio je danas venac na spomenik generalu Dragoljubu Mihailoviću na Ravoj Gori uz prisustvo par stotina pristalica kojima se jedino obratio Mirko Čikiriz potpredsednik ove partije. ,,Želja Srpskog pokreta obnove je… »

Ravna gora 27 godina posle

Glas Zapadne Srbije 13.05.2017
Okupljanje na Ravnoj gore krenulo je devedesetih godina kao vid obeležavanja dana kada je na ovu planinu stigao tadašnji pukovnik Draža Mihajlović kojeg je kasnije narod unapredio u čin đenerala. Devedeset druge godine na toj planini u organizaciji… »

Sirogojno: Evo kako protiče snimanje Nemanjića

Glas Zapadne Srbije 13.05.2017
Zlatibor – U Muzeju na otvorenom „Staro selo Sirogojno“ u toku je snimanje pojedinih scena za seriju „Nemanjići – Rađanje kraljevine“. Učesnici ovog velikog projekta veoma su zadovoljni uslovima snimanja. Jedan od glavnih glumaca u seriji… »

Rekonstrukcija rezervoara P-1 na Oplencu

Glas Zapadne Srbije 13.05.2017
Topola - Rezervoar pitke vode P-1 na Oplencu, kapaciteta je 350 metara kubnih. Napravio ga je i osmislio Kralj Petar prvi 1911. godine. I radi 116 godina. Zadnjih par godina gubi vodu i zbog toga se krenulo sa rekonstrukcijom, investicija košta 3,5… »

Mačkić: Sve više gradova se opredeljuje za saradnju sa NSZ

Glas Zapadne Srbije 13.05.2017
Čačak –Na 41. Sednici Upravnog odbora Nacionalne službe za zapošljavanje koja je održana prvi put van Beograda a na kojoj je presedavao predsednik UO NSZ Dario Mačkić izdvojeno je 11 miliona, dok je grad Čačak izdvojio 14 miliona dinara za… »

Vasiljević: posao za još 100 radnika

Glas Zapadne Srbije 13.05.2017
Nova Varoš – Nakon turske komapinije “Mercer trade“ i novovaroške trgovine Avdić, u prostorije nekadašnje Inove na Kokinom Brodu stiže još jedan investitor. Naime, kako kaže predsednik novovaroške opštine Radosav Vasiljević radi se o… »

Čačanski privrednici propevali

Glas Zapadne Srbije 13.05.2017
Čačak – Za razliku od Čačanske privrede, privrednici su propevali. Naime, oni su osnovali hor, koji već mesecima pod dirigentskom palicom, profesora Slavoljuba Nikolića, uvežbava srpske i ruske arije. Teška vremena lakše se podnose uz pesmu… »

Nastavljaju se radovi na uličnoj rasveti u Velikoj Župi

Glas Zapadne Srbije 13.05.2017
Prijepolje – Opština Prijepolje i Ministarstvo privrede finasiraće završetak radova na izgradnji ulične rasvete u prigradskom naselju Velika Župa. Ukupna vrednost radova iznosi 11 miliona dinara, od toga država učestvuje sa pet miliona dok je… »