Izvor: Jugmedia arhiva vesti 13.05.2017

Povezuje se industrijska zona sa Koridorom 10

Jugmedia 13.05.2017
Radovi na izgradnji saobraćajnice jedan, od ulice Nikole Pašića do alternativnog puta, koja će povezati industrijski deo Pirota sa budućim Koridorom 10, privode se kraju. Izgradnju ove saobraćajnice finansira grad Pirot a ona je veoma važna za… »

Dva udesa sa dva povređena kod „Carice“

Jugmedia 13.05.2017
U Nišu su se minule noći dogodile dve saobraćajne nezgode i to na istom mestu – kod restorana „Carica“ na bulevaru Zorana Djindjića, u kojima su, prema navodima lekara Hitne pomoći, lakše povredjene dve osobe. „Najpre je oko 22,30 časova na… »

ISTORIJSKA PRESUDA Gej aktivista dobio spor zbog diskriminacije

Jugmedia 13.05.2017
Viši sud u Prokuplju usvojio je u celosti tužbu na osnovu Zakona o zabrani diskriminacije koju je gej aktivista S. R. iz Kuršumlije podneo protiv predsednika Opštinskog odobra Srpske radikalne stranke i odbornika u SO Kuršumlija Zvezdana Ristića… »

Legendarni beogradski gradonačelnik bio đak “Siniše Janića”

Jugmedia 13.05.2017
U OŠ „Siniša Janić“ u Vlasotincu održana je promocija monografije o Vladi Iliću – Prvi moderni gradonačelnik Beograda. Pred učenicima i nastavnicima ove škole o knjizi je govorio autor Saša Stanković, profesor Gimnazije „Stevan… »

Leskovački krug i Valcerova, kutak za srodne umetničke duše

Jugmedia 13.05.2017
U ateljeu Valcerova održana je promocija društva Leskovački krug koje okuplja lokalne umetnike iz raznih oblasti, prvenstveno – slikare, pesnike, vajare. Gordana Milenković, slikarka iz Leskovca, rekla je da je ideja koja stoji iza Leskovačkog… »

Na prvoj leskovačkoj berzi gramofonskih ploča kolekcionari i iz Niša

Jugmedia 13.05.2017
Berza gramofonskih ploča se organizuje u svakom većem gradu Srbije, uglavnom, jednom mesečno. Kolekcionari ploča se međusobno dogovaraju o datumu i mestu održavanja. Veće berze se održavaju u Beogradu i Novom Sadu, a postoje i u Nišu i Kruševcu… »