Izvor: Niške vesti arhiva vesti 13.05.2017

U petak dve saobraćajne nezgode na istom mestu

Niške vesti 13.05.2017
Lekari niške Hitne pomoći su minule noći na istom mestu na Bulevaru Zorana Đinđića intervenisali dva puta. U udesima su, kako navode lekari, lakše povređene dve osobe. Prva nezgoda se dogodila kada je na tom mestu oko 22.30h oboren pešak, a druga… »

Nišlija krenuo na posao i od tada mu se gubi svaki trag

Niške vesti 13.05.2017
On je, prema rečima supruge Radmile, na posao krenuo službenim autom koji je pronađen u okolini Niša. „Kola su, neznatno oštećena, a pronađena su u okolini Trupala. U njima su bila sva njegova dokumenta i mobilni telefon. Tražila sam ga svuda… »

Kladionice daju šansu Radničkom u meču protiv Vojvodine?

Niške vesti 13.05.2017
Na ovu neobičnu situaciju ukazao je predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“, Mirko Poledica. „Vojvodina – Radnički, kvota 5,50 na pobedu Vojvodine a 1,60 na pobedu Nišlija, igra se u Novom Sadu… Nešto se dešava, ovo je… »

NAJBOLJE medicinske sestre dobile priznanja

Niške vesti 13.05.2017
Niške medicinske seste njih ukupno 16 dobile su priznanja za predan rad. Nagrade su dobile povodom Međunarodnog dana sestrinstva. Dobitnice priznanja za posvećenost poslu tvrde da im priznanje puno znači. „Meni ova nagrada služi kao podstrek da… »

Izaberi svoje parče u piceriji Night&day!

Niške vesti 13.05.2017
U piceriji Night&day serviraju pice po originalnim receptima kao sklop domaćih i italijanskih ukusa. Najpopularnije su pice na parče koje prednjače po veličini ali po niskim cenama u odnosu na standar: Proverite šta je Night&Day spemio u ponudi (… »

PROJEKTOVANJE I OZAKONJENJE – S.S. PROJEKT GROUP

Niške vesti 13.05.2017
Delatnost biroa je prevashodno izrada tehničke dokumentacije za ozakonjenje postojećih i izgradnju novih objekata visokogradnje kao i projekata za uređenje enterijera, kako stambenih tako i poslovnih objekte. – Projektovanje svih vrsta objekata –… »

Niški mališani „Plesom do znanja i zdravlja“ oduševili publiku na „Čairu“ (VIDEO)

Niške vesti 13.05.2017
Kroz 14 numera, plesom i igrom oni su pokazali zašto je voće zdravo, šta je to ljubav, šta je drugarstvo, a šta sreća. Vaspitači kažu da su deca brojala dane do „velikog plesa“, za šta su se pažljivo spremali čitave godine. „Mi se trudimo… »

Zoran Simjanović: Filmska muzika živi za film i daje mu život

Niške vesti 13.05.2017
Kada nekom pošalje svoju biografiju na 60 i nešto strana, Zoran Simjanović šaljivo kaže “da se taj onesvesti, jer je dobra za čitanje u dugim zimskim večerima”. Na pitanje novinara Niških Vesti da li je bilo teško komponovati toliko… »

Takmičenje u basketu za “Minibasket Pantelej 2017”

Niške vesti 13.05.2017
Zvanično otvaranje je, kako navode organizatori, u subotu, 13. maja sa početkom u 9:30. “Pozivamo vas da zabeležite najavljeni Minibasket festival koji će otvoriti predsednik GO Pantelej, Bratimir Vasiljević i unapred se zahvaljujemo na… »

GO Medijana poziva penzionere sa svoje teritorije da se prijave za letovanje u Grčkoj

Niške vesti 13.05.2017
Gradska opština Medijana organizuje letovanje za 200 penzionera u periodu od 27. maja do 06. juna 2017. godine na grčkom ostrvu Evia u mestu Pefki. Od onih koji su se prijavljivali preko udruženja, 120 penzionera je ispunilo uslove, a zbog velikog… »