Izvor: Pravda/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 13.05.2017

Ministarstvo presudilo: Đokovićev program meditacije u školama i vrtićima nije sekta!

Pravda 13.05.2017
Roditelji đaka OŠ "Stevan Sinđelić" iz Beograda uznemirili su se zato što su im deca, bez njihovog znanja, uz zvuke gonga učila da meditiraju. Po društvenim mrežama, pa i medijima, počele su da se šire glasine kako je reč o sekti koju je u… »

Juriš u bratski zagrljaj: Iračani krenuli u žestok proboj u susret Asadovoj armiji!

Pravda 13.05.2017
Iračke Snage narodne mobilizacije (SNM), po naređenju premijera Hadida al Abadija, krenule su u proboj prema graničnom prelazu Tanf, koji je ujedno i cilj sirijskih snaga koje napreduju sa jugoistoka pokrajie Damask. Operaciju pod nazivom "Muhamed… »

Ko li ih sastavi: Boris Tadić razgovarao sa predsednikom Egipta!

Pravda 13.05.2017
Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) i bivši predsednik Srbije Boris Tadić razgovarao je danas u Kairu sa predsednikom Egipta Abdelom Fatahom al Sisijem o neophodnosti globalne borbe protiv terorizma i o situaciji u zemljama Severne Afrike… »

Potpišite inicijativu za uklanjanje "Spomenika zahvalnosti Francuskoj"

Pravda 13.05.2017
Inicijativu za uklanjanje "Spomenika zahvalnosti Francuskoj" do sada je potpisalo više od 1200 ljudi. Nakon predsedničkih izbora u Francuskoj postoje dodatni razlozi zašto ovaj spomenik treba ukloniti sa Kalemegdana. "Drugi krug predsedničkih izbora u… »

Antiruska histerija Borisa DžONSONA: Prljavi poslovi Rusije na Balkanu!

Pravda 13.05.2017
Britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson tvrdi da postoji "realna mogućnost" ruskog mešanja u izbore u Velikoj Britaniji u junu, upozozorivši na "prljave poduhvate na zapadnom Balkanu" predsednika Rusije Vladimira Putina. Takođe, smatra da… »

Ogromno nezadovoljstvo kod Trampa: Evo zbog čega je sada žestoko pobesneo...

Pravda 13.05.2017
Predsednik SAD Donald Tramp je izjavio da mediji ne primećuju njegov rad. „Oni me ne znaju, ja sam veoma aktivan predsednik. Radim sa Kinom, Japanom, Severnom Korejom po svim različitim pitanjima. Pre neki dan je kod mene dolazio ministar inostranih… »

Johanes Han o velikoj Albaniji: "Rekli smo..."

Pravda 13.05.2017
Srbija je napravila izvanredan napredak u poslednjih par godina, zemlja je prošla dug put od izolacije, recesije i nestabilnosti, kaže Johanes Han. Osim toga, evropski komesar za politiku susedstva i pregovore o proširenju navodi i da je Srbija danas… »

Dačić najavio veliku ofanzivu: Svim sredstvima borićemo se protiv...

Pravda 13.05.2017
Srbija je pogrešila što je procese protiv onih koji su direktni krivci za bombardovanje naše zemlje vodila pred domaćim sudovima, i zato treba da proučimo sve pravne mogućnosti da se protiv Vilijema Vokera preduzmu sve mere, izjavio je danas prvi… »

Pjongjang ponovo uzdrmao Vašington: Kim postavlja uslove Amerikancima!

Pravda 13.05.2017
Rukovodilac Odeljenja Ministarstva inostranih poslova Severne Koreje za odnose sa SAD Čo Son Hu izjavila je da ne isključuje mogućnost održavanja pregovora sa SAD, javila je južnokorejska agencija Jonhap. Navedeno je da se Čo Son Hu vratila u… »

Zastrašujuće: Pogledajte šta u rimokatoličkom proročanstvu piše o Rusiji!

Pravda 13.05.2017
Papa Franja je krenuo u hodočašće na mesto fatimskog čuda „sa mislima o Rusiji“. - Verujem u Rusiju. Na ovo hodočašće sam krenuo sa mišlju o Rusiji. Ne samo zato što vaša zemlja zauzima posebno mesto u fatimskim proročanstvima Device Marije… »