Izvor: Vrele gume arhiva vesti 13.05.2017

Renult zaustavio proizvodnju zbog sajber napada

Vrele gume 13.05.2017
Vanredna situacija: Renult zaustavio proizvodnju zbog sajber napada Kako prenosi Tanjug, francuski proizvođač automobila Reno saopštio je da je zbog ogromnog globalnog sajbernapada prinuđen da obustavi proizvodnju u pogonima u Francuskoj i Sloveniji… »

Nissan Titan XD PRO-4X Project Basecamp

Vrele gume 13.05.2017
Off road monstrum: Nissan Titan XD PRO-4X Project Basecamp Nissan je juče ponudio seriju fotografija specijalnog modela namenjenog za off road entuzijaste. Titan XD PRO-4X Project je spreman za Overland Expo 2017 WEST koji će se održati u Arizoni… »

Hamilton u sjajnom tempu do pol pozicije

Vrele gume 13.05.2017
Formula 1 - Velika nagrada Španije: Hamilton u sjajnom tempu do pol pozicije Lewis Hamilton je osvojio treći put prvo startno mesto ove sezone. Pol poziciju je odbranio u završnoj fazi kvalifikacija nakon što je za samo pet stotinki pobedio Sebastiana… »

Harley-Davidson će praviti i električne motocikle

Vrele gume 13.05.2017
Moto: Harley-Davidson će praviti i električne motocikle Proizvođač iz Milvokija želi i električne modele kao deo svoje game u narednih 10 godina. Tehnologija nezadrživo napreduje, a proizvođači imaju dve opcije: prilagoditi se i nestati. Talas… »

U aprilu REKORNIH 3.448 regitrovanih novih vozila

Vrele gume 13.05.2017
Ekskluzivno: U aprilu REKORNIH 3.448 regitrovanih novih vozila Promena metodologije praćenja prodaje automobila koja se od janura ove godine zasniva na zvaničnim podacima MUP-a o broju registrovanih novih vozila, ulazi u fazu stabilizacije i… »

BMW Motorrad otvorio sezonu za motocikliste

Vrele gume 13.05.2017
Promocija: BMW Motorrad otvorio sezonu za motocikliste Kompanija Delta, pripremila je veliki prolećni roštilj i otvorila moto sezonu. Pored ića i pića, zvanice su mogle videti aktuelne modele BMW motocikala. Bili su izloženi primerci iz… »

Enco Ferari – čovek koji je ostvario svoj san

Vrele gume 13.05.2017
Svako zna ponešto o Encu Ferariju. Međutim, da li ste se ikada zapitali kakav je zapravo bio život jedne od najpoznatijih ličnosti u istoriji automobilske industrije? Pročitajte priču o čoveku koji je oblikovao istoriju superautomobila, o Italijanu… »