Regioni arhiva vesti 13.05.2017

Nastavnici štrajkuju glađu, traže povratak na posao

N1 Info 13.05.2017
Nastavnici Petar Blagojević iz Kragujevca i Živadin Disić iz Niša počeli su danas štrajk glađu ispred Ministarstva prosvete u Beogradu tražeći da posle više godina od dobijanja otkaza budu vraćeni na posao. Petar Blagojević, koji je predavao… »

Povezuje se industrijska zona sa Koridorom 10

Jugmedia 13.05.2017
Radovi na izgradnji saobraćajnice jedan, od ulice Nikole Pašića do alternativnog puta, koja će povezati industrijski deo Pirota sa budućim Koridorom 10, privode se kraju. Izgradnju ove saobraćajnice finansira grad Pirot a ona je veoma važna za… »

Dve osobe povređene u dva udesa na istom mestu

Blic 13.05.2017
U Nišu su se protekle noći dogodile dve lakše saobraćajne nezgode i to na istom mestu: u Bulevaru Zorana Đinđića. U udesima su, prema navodima lekara Hitne pomoći, lakše povređene dve osobe. - Najpre je oko 22.30 časova na tom mestu oboren… »

Učesnici Balkanskog prvenstva u fitnesu kod gradonačelnika Čačka

Glas Zapadne Srbije 13.05.2017
Čačak - Čačak se više puta pokazao kao odličan organizator i ima veliko iskustvo u realizaciji velikih takmičenja što Balkanskih što velikih evropskih šampionata. Na današnjem 26. Balkanskog prvenstva u bikini fitnesu, fitnesu i muškom fiziku… »

Nišlija krenuo na posao i od tada mu se gubi svaki trag

Niške vesti 13.05.2017
On je, prema rečima supruge Radmile, na posao krenuo službenim autom koji je pronađen u okolini Niša. „Kola su, neznatno oštećena, a pronađena su u okolini Trupala. U njima su bila sva njegova dokumenta i mobilni telefon. Tražila sam ga svuda… »

Obeležen Međunarodni dan medicinskih sestara

Ritam grada Kg 13.05.2017
Centralnom akademijom Nacionalne asocijacije udruženja zdravstvenih radnika Srbije, u Kragujevcu je obeležen Međunarodni dan sestara koji se u svetu obeležava 12. maja u znak sećanja na datum rođenja Florens Najtinegl, utemeljivača moderne… »

Tri medalje za boksere

Pirotske vesti 13.05.2017
41Podeli Podeli Tvituj Na pojedinačnom prvenstvu države u Kragujevcu za pionire, školarce, juniore i žene svih uzrasta, na kome je učestvovalo 56 klubova sa preko 200 takmičara, bokserski klub “OBK Pirot” sa svoja tri takmičara u uzrastu… »

Strahuju od stečaja staklare

Večernje novosti 13.05.2017
Sindikati Srpske fabrike stakla u Paraćinu zabrinuti za sudbinu giganta sa 825 zaposlenih. Kolaps zbog nerešenih vlasničkih odnosa i nagomilanih dugovanja. PRIVREDNI sud u Kragujevcu je za 18. maj zakazao ročište na kojem će se odlučiti o otvaranju… »

Bravo Kragujevčani: Sakupleno 48. jedinica krvi!

iKragujevac 13.05.2017
Najstarije Udruženje dobrovoljnih davaoca krvi u Kragujevcu „Čika Jaza” Bagremar ugostlo je juče dobrovoljne davaoce krvi iz cele Srbije. Svečano okupljanje bilo je kod spomenika „Kapljice krvi” u blizini Mesne zajednice Bagremar. Akcija je… »

Onlajn upis dece u odbaništa i u Sremskoj Mitrovici i Šapcu

Večernje novosti 12.05.2017
Roditelji iz Sremske Mitrovice od danas mogu da koriste uslugu onlajn upisa dece u obdaništa nacionalnog Portala eUprava. SREMSKA MITROVICA - Roditelji iz Sremske Mitrovice od danas mogu da koriste uslugu onlajn upisa dece u obdaništa nacionalnog… »