Regioni arhiva vesti 13.05.2017

Nastavnici štrajkuju glađu, traže povratak na posao

Ritam grada Kg 13.05.2017
Nastavnici Petar Blagojević iz Kragujevca i Živadin Disić iz Niša počeli su danas štrajk glađu ispred Ministarstva prosvete u Beogradu tražeći da posle više godina od dobijanja otkaza budu vraćeni na posao. Petar Blagojević, koji je predavao… »

Gradi se “žila kucavica” industrijske zone u Pirotu

Pirotske vesti 13.05.2017
106Podeli Podeli Tvituj Saobraćajnica 1 – “žila kucavica” pirotske industrije uveliko se gradi. Izgradnja ove ulice, koju finansira Grad Pirot sa 40 miliona dinara, izuzetno je značajna za dalje širenje i funkcionisanje kompanije Tigar tyres… »

U petak dve saobraćajne nezgode na istom mestu

Niške vesti 13.05.2017
Lekari niške Hitne pomoći su minule noći na istom mestu na Bulevaru Zorana Đinđića intervenisali dva puta. U udesima su, kako navode lekari, lakše povređene dve osobe. Prva nezgoda se dogodila kada je na tom mestu oko 22.30h oboren pešak, a druga… »

Učesnici Balkanskog prvenstva u fitnesu kod gradonačelnika Čačka

Glas Zapadne Srbije 13.05.2017
Čačak - Čačak se više puta pokazao kao odličan organizator i ima veliko iskustvo u realizaciji velikih takmičenja što Balkanskih što velikih evropskih šampionata. Na današnjem 26. Balkanskog prvenstva u bikini fitnesu, fitnesu i muškom fiziku… »

Da li ste videli ovog čoveka: Nišlija krenuo na posao, pa nestao posle saobraćajne nesreće

Kurir 13.05.2017
NIŠ - Policija, porodica i prijatelji od četvrtka, 11. maja, tragaju za Srđanom Dunjićem koji je nestao u prepodnevnim satima, a poslednji put je viđen kod auto-puta u blizini Trupala. U niškoj policiji su potvrdili da je nestanak prijavila porodica… »

Obeležen Međunarodni dan medicinskih sestara

Ritam grada Kg 13.05.2017
Centralnom akademijom Nacionalne asocijacije udruženja zdravstvenih radnika Srbije, u Kragujevcu je obeležen Međunarodni dan sestara koji se u svetu obeležava 12. maja u znak sećanja na datum rođenja Florens Najtinegl, utemeljivača moderne… »

Tri medalje za boksere

Pirotske vesti 13.05.2017
41Podeli Podeli Tvituj Na pojedinačnom prvenstvu države u Kragujevcu za pionire, školarce, juniore i žene svih uzrasta, na kome je učestvovalo 56 klubova sa preko 200 takmičara, bokserski klub “OBK Pirot” sa svoja tri takmičara u uzrastu… »

Privredni sud u Kragujevcu odlučuje: Strahuju od stečaja staklare!

iKragujevac 13.05.2017
Sindikati Srpske fabrike stakla u Paraćinu zabrinuti za sudbinu giganta sa 825 zaposlenih. Kolaps zbog nerešenih vlasničkih odnosa i nagomilanih dugovanja. Privredni sud u Kragujevcu je za 18. maj zakazao ročište na kojem će se odlučiti o otvaranju… »

Bravo Kragujevčani: Sakupleno 48. jedinica krvi!

iKragujevac 13.05.2017
Najstarije Udruženje dobrovoljnih davaoca krvi u Kragujevcu „Čika Jaza” Bagremar ugostlo je juče dobrovoljne davaoce krvi iz cele Srbije. Svečano okupljanje bilo je kod spomenika „Kapljice krvi” u blizini Mesne zajednice Bagremar. Akcija je… »

Šapčani će onlajn moći besplatno i lako da prijave decu u vrtić

Blic 13.05.2017
Šabac će od ponedeljka postati treći grad u Srbiji, nakon Beograda i Sremske Mitrovice, čiji će stanovnici moći da koriste uslugu onlajn upisa dece u predškolske ustanove, objavio je nacionalni portal eUprava. Zahvaljujući ovoj pogodnosti… »