Vojvodina arhiva vesti 13.05.2017

Vučević sa Slovencima o poljoprivredi

RTV 13.05.2017
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se danas u Gradskoj kući sa ambasadorom Slovenije u Srbiji Vladimirom Gasparičem, sa kojim je razgovarao o stanju u poljoprivredi, najnovijim tenedencijama u toj oblasti i primerima iz prakse… »

Izdavanje vozačkih sada i nedeljom

NoviSad.com 13.05.2017
Novi Sad - Šalteri za izdavanje novih vozačkih dozvola, zbog velikih gužvi, do 10. juna radiće i nedeljom. Tako građani zahteve za izdavanje vozačkih dozvola mogu da predaju radnim danima od 7 do 21 sat, subotom od 8 do 16 i nedeljom, u šalter sali… »

Mirović: Glavni zadatak RAV da se grade fabrike u Vojvodini

Blic 12.05.2017
Predsednik vojvođanske vlade Igor Mirović izjavio je predstavljajući Razvojnu agenciju Vojvodine (RAV), čiji je rad danas zvanično počeo, da je ta nova institucija jedan od ključnih alata ekonomskog prosperiteta u Vojvodini. Mirović je u holu… »

Što smo uživali, uživali smo: Kišno jutro, do kraja preokret

Telegraf 13.05.2017
U Beogradu će ujutru i pre podne biti oblačno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U Srbiji će sutra ujutru biti pre podne oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. SRBIJU ČEKA PAKAO: Leto nikad toplije, temperature… »

Izgorele barake na Adicama

NoviSad.com 13.05.2017
Novi Sad - U drvenim barakama na Futoškom putu, koje je nekada koristilo preduzeće Neimar, izbio je požar sinoć oko 20 sati. Barake su godinama napuštene i uzrok požara nije poznat, a povređenih nije bilo. Vatrogasci su rekli da je vatra zahvatila… »

"Slatki dani" u Crvenki

RTV 13.05.2017
CRVENKA - Hiljade gostiju posetilo je danas Crvenku, gde je održana manifestacija "Slatki dani". Organizatori iz turističke organizacije i opštine, pripremili su celodnevni program u kome su najviše uživali najmlađi. U Crvenki je po prvi put… »

Paneli školi u Malim Radincima

RTV 13.05.2017
RUMA - Prvi projekat iz "Agende 2030" saradnje između grada Berzen-Brika i opštine Ruma, biće postavljanje solarnih panela u osnovnoj školi u Malim Radincima "Zmaj Jova Jovanović". Vrednost projekta je oko 10 hiljada evra, koji će biti finansiran u… »

"Sportom protiv nasilja" u Novim Banovcima

RTV 13.05.2017
NOVI BANOVCI - Prethodne dve nedelje u Osnovnoj školi "Nikola Tesla" u Novim Banovcima, organizovana je akcija "Sportom protiv nasilja". U ovoj akciji su učestvovali učenici od prvog do osmog razreda. Nije bilo bitno pobediti, već učestvovati i… »

Ljubav prema mangulicama i životu

Dnevnik 13.05.2017
Koviljčanin Sava Graorac, zajedno sa svojom porodicom, već godinama gradi jednu posebnu priču. Njegovo domaćinstvo broji više od sto mangulica, a Sava se osim toga bavi i drugim poslovima, pravi rakiju dudovaču i suši meso u hladnjači, koja je… »

VIDEO: Pepersi objavili spot za pesmu sa novog albuma

Radio 021 13.05.2017
Bend Red Hot Chili Peppers objavili su spot za pesmu "Goodbye Angels" sa njihovom poslednjeg albuma "The Getaway". Spot je režirala Torana Sigurdadotir, poznatija kao TOTA, a u njemu glumi glumica Klara Kristina, napoznatija po ulozi u filmu "Love". Deo… »