Izvor: Beta video arhiva vesti 14.05.2017

Mali: Mali: Novi industrijski park u Beogradu obezbediće hiljade radnih mesta

Beta video 14.05.2017
PEKING - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas u Pekingu da će hiljade novih radnih mesta za gradjane Srbije obezbediti sporazum potpisan u Pekingu o izgradnji novog industrijskog parka, ističući da će i desetak kineskih kompanija… »

Kanski festival otvara film Arno Deplešena Les Fantômes d Ismel

Beta video 14.05.2017
KAN - Jubilarni 70 Međunarodni fiklmski festival u Kanu, koji će trajati od 17. do 28. maja, otvoriće nov film reditelja Arnoa Deplešena ``Les Fantômes d`Ismaël``. Domaćin ceremonije biće italijanska glumica Monika Beluči.… »

Vučić: Imao sam više bilateralnih susreta u Pekingu među kojima i sa Đinpingom, Putinom i Lukašenkom

Beta video 14.05.2017
PEKING - Srpski premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas u Pekingu na Forumu ``Jedan pojas, jedan put``, tokom kog je imao niz bilateralnih susreta, saopšteno je iz Vlade Srbije. Tokom foruma premijer se sastao s predsednikom Kine Si… »

Makron, novi predsednik Francuske koji želi jaku zemlju i obnovljenu EU

Beta video 14.05.2017
PARIZ - Novi francuski predsednik Emanuela Makron danas je obećao da će da obnovi Evropu i vrati poverenje Francuzima u govoru u Jelisejskoj palati nakon zvaničnog preuzimanja dužnosti od sada bivšeg predsednika Fransoa Olanda.``Francuska je izabrala… »

Sutra Pariskom operom i dodelom nagrada svečano zatvaranje Beldocsa

Beta video 14.05.2017
Sutra svečano zatvaranje Beldocs festivala i dodela nagrada i povelja BEOGRAD - Projekcija filma ``Pariska opera`` francuskog reditelja Žana Stefana Brona, kao i dodela nagrada najboljim srpskim i medjunarodnim filmovima sutra od 20 časova u… »

Mali: Ponude dve kineske kompanije za Aerodrom Beograd do 30 maja

Beta video 14.05.2017
PEKING - Gradonačelnik Beograda Siniša rekao da su dve kineske kompanije u užem izboru i za koncesionara za Aerodrom Beograd, kao i da se njihove ponude očekuju 30. maja.``Neka pobedi ona koja je bolja, ali Beograd je jedini grad u ovom delu Evrope… »

U sredu u Kanu počinje 70. Medjunarodni filmski festival

Beta video 14.05.2017
KAN - Kan nekoliko dana uoči otvaranja 70. Medjunarodni filmski festival na kojem će se 19 filmova takmičiti za prestižnu Zlatnu palmu.festivala.… »

Sa Huaweijom potpisan sporazum o strateškom partnerstvu u informacionoj strukturi

Beta video 14.05.2017
PEKING - Sporazum o strateškom partnerstvu za razvoj informacione i komunikacione infrastrukture u obrazovnim institucijama potpisali su danas u Kini ministar prosvete Mladen Šarčević i predstavnik kompanije Huawei, saopštila je Vlada Srbije… »

Vučić u Pekingu sa predstavnicima Poli grupe

Beta video 14.05.2017
PEKING - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Pekingu s predstavnicima Poli grupe sa kojima je razgovarao o vojnoj industriji, bezbednosno informacionim i gradskim komunalnim sistemima.… »

Vučić sa predstavnicima kompanije Heng Kang, koja je zainteresovana za RTB Bor

Beta video 14.05.2017
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Pekingu sa predstavnicima kompanije Heng Kang, koji su zainteresovani za ulaganje u avio i metalnu industriju, trgovinu medicinske opreme i privatizaciju RTB Bor.… »