Izvor: Vesti online arhiva vesti 14.05.2017

Smartfoni s baterijom koja se puni za pet minuta već od 2018?

Vesti online 14.05.2017
Pametni telefoni sa baterijama koje se u potpunosti pune za pet minuta mogli bi da budu u prodaji od sledeće godine. Takva tehnologija prvi put je predstavljena u 2015. godini, kada je izraelski StoreDot predstavio FlashBattery na sajmu u Las Vegasu… »

Đaci u Tirani uče o "velikoj Albaniji" - đacima u Srbiji "cepaju" i Kosovo

Vesti online 14.05.2017
Najnovije lobiranje američkog penzionera Vilijama Vokera za uspostavljanje "velike Albanije" na Balkanu, koje je bilo isto i 1999. samo umotano u oblande šefa misije OEBS-a na Kosovu i Metohiji, dokaz je da Albanci dosledno istrajavaju u konačnom… »

Sa fronta na venčanje: Organizovano 30 svadbi u Alepu

Vesti online 14.05.2017
Vojnici vladinih snaga Sirije organizovali su istovremeno 30 svadbi u Alepu. Jedan broj mladoženja je na ceremoniju stigao direktno sa fronta. Svadbena povorka sa vojnicima prošla je kroz istorijski deo Alepa, gde su se donedavno odigravale borbe… »

Ove namirnice su prikrivene šećerne bombe

Vesti online 14.05.2017
Žitarice za doručak nekih proizvođača koje se reklamiraju kao izrazito zdrav doručak za decu i odrasle, često su, poput jogurta i gotovih sosova prave šećerne "bombe", pa naučnici preporučuju pažljivo čitanje sastojaka na njihovim etiketama… »

Jeziva vest: Evo šta je zajedničko evropskim vladarima

Vesti online 14.05.2017
Brojni lideri evropskih zemalja imaju zajedničku jednu stvar koja može da utiče na način na koji vode Evropu. Osim što su svi članovi masonskih organizacija, jedna stavka je posebno upečatljiva i može da baca svetlo na politiku koju vode, pišu… »