Izvor: Vesti online arhiva vesti 14.05.2017

Dva veka srpskih tajkuna (6): Premijerova vila otkrila aferu

Vesti online 14.05.2017
Odlukom Berlinskog kongresa 1878. godine Srbija je postala nezavisna kneževina, ali su uz taj, željno iščekivani položaj stigle i obaveze. Jedna je bila da Srbija izgradi prugu koja je, kao deo evropskog sistema, trebalo da poveže austrijsku… »

Vestionline sportski vremeplov za 14. maj

Vesti online 14.05.2017
"Vestionline sportski vremeplov" je rubrika kojom ćemo u formi "dogodilo se na današnji dan" podsetiti na neke značajne datume - rođenja poznatih sportista, osnivanja klubova, velike utakmice... svakog kalendarskog dana u godini. 14. maja 1956. godine… »

Potez očajnika: Mareju stiže pomoć iz Amerike

Vesti online 14.05.2017
Nije samo Novak Đoković u lošoj formi na u prvoj polovini sezone, već ga u stopu prati Endi Marej koji nikako ne uspeva da poveže nekoliko dobrih izdanja na turnirima. Ubedljiv poraz od Borne Ćorića u 3. kolu Mastersa u Madridu primorao je… »

Kako do Grčke: Preko Bugarske ili Makedonije?

Vesti online 14.05.2017
Ako ste planirali da ove sezone letujete u Grčkoj, sigurno vas zanima kako da tamo stignete što brže ali i bezbednije. Prošle godine u Grčkoj je letovalo oko 900.000 srpskih turista. Ove godine mnogi će se dvoumiti da li da idu preko Makedonije ili… »

Ukusan napitak koji gori kalorije: Pravi se za 5 minuta, pije se 5 dana i topi 5 kilograma

Vesti online 14.05.2017
Sličan je popularnoj sasi vodi, a konzumenti kažu da je još i bolja! Proleće je pravo vreme za uvođenje promena u životu, i obično predstavlja krajnje vreme da se konačno uhvatite u koštac sa problemom viška kilograma. Među mnogobrojnim… »

Niko kriv za pojaseve, ali vozači plaćaju ceh

Vesti online 14.05.2017
Rešenje problema, sa kojima se suočavaju vozači prilikom registracije automobila zbog ranije unetih netačnih podataka u saobraćajne dozvole, još se ne nazire. Jer sve nadležne institucije ističu da nisu odgovorne i da rade po slovu zakona… »

Hoćete da "očistite" jetru? Ovo su namirnice za vas!

Vesti online 14.05.2017
Svakog dana izloženi smo toksinima koji na razne načine ulaze u naše telo. Upravo je jetra organ koji apsorbuje štetne materije i eliminiše ih iz organizma. Da bi ona pravilno funkcionisala potrebno je da se odreknete loših navika kao što su… »

Pokojnici više neće moći da dižu penzije

Vesti online 14.05.2017
Od 1. juna upisivanje u matičnu knjigu umrlih automatski će se prosleđivati sudovima i PIO fondu, tako da država odmah prestaje isplatu penzija. S punom primenom Zakona o opštem upravnom postupku, od 1. juna upisivanje u matičnu knjigu umrlih… »

Žene, imajte na umu: Nije bitna veličina, već tip

Vesti online 14.05.2017
Na svetu postoji 4 tipa penisa, nezavisno od njihove veličine. Evo kako se, prema izgledu, razlikuje građa muških genitalija.... Dok se večito priča o obimu i dužini muškog polnog organa, ređe se razgovara o izgledu muških genatlija. Sa tim se… »

Sve ima svoju cenu: NATO će "iscediti" građane Crne Gore

Vesti online 14.05.2017
Sve države NATO-a su ratifikovale Protokol o stupanju Crne Gore u Alijansu, saopštila je Vlada Republike. Vojni ekspert Vladimir Kožin je izjavio za Sputnjik da će to za tu državu imati negativne posledice. - Za Crnu Goru će to imati mnoge… »