Arhiva » Vesti » BK TV 18.05.2017

Dnevni horoskop za četvrtak, 18. maj!

BK TV četvrtak, 18. maj 2017.  |  današnji dnevni horoskop

Venera u Ovnu pokreće na akciju i ljubavne početke. Spremite se za borbu...

OVAN (21. 3 - 20.4.) POSAO Planirate da se posvetite nekom poslu od ranije. Bilo bi dobro da to ostvarite jer može iskrsnuti neka nova ideja. LJUBAV Previše energije trošite na nevažne stvari, a ne primećujete ozbiljne probleme. Partner pokazuje nezadovoljstvo. ZDRAVLJE Problemi sa leđima.

BIK (21. 4 - 21.5.) POSAO Nerviraju vas tuđi komentari i najviše bi vam odgovaralo da možete da se isključite i obavljate svoj posao. Pa tako i uradite, isključite se i radite ono što mislite da treba da se radi! LJUBAV Kreirajte odnos onako kako želite. Partner neće imati ništa protiv da malo vi preuzmete inicijativu, a i vama će to sigurno prijati. ZDRAVLJE Morate unositi više vode.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6.) POSAO Imate utisak da vas okolina odbacuje i da vam nešto sprema iza leđa. Nemojte pokazivati svoje neraspoloženje. LJUBAV Ljubavni život je sasvim zadovoljavajući već neko vreme. Osećate se dobro pored osobe koju ste izabrali. Samo uživajte! ZDRAVLJE Uzimajte vitamine.

RAK (21. 6 - 22.7.) POSAO Pristižu vam korisne informacije, ali nemojte uopšte reagovati. Prikupljajte ih i zadržite za sebe dok ne dođe vreme za akciju. LJUBAV Sve što želite možete i da ostvarite, a potrebno je samo da se pokrenete. Nemojte se miriti sa trenutnom situacijom kada može biti mnogo bolje. ZDRAVLJE Sasvim dobro.

LAV (23. 7 - 23.8.) POSAO Pretrpani ste poslom i ne stižete da predahnete. Imate podršku saradnika i nemojte odbijati njihovu ponudu ni pomoć. LJUBAV Niste u svom elementu i izazivate čuđenje kod partnera. Zračite nekom teškom energijom i morate naći način da se oslobodite. ZDRAVLJE Poželjno je da počnete sa rekreacijom.

DEVICA (23. 8 - 23.9.) POSAO Posvećeni ste svojim obavezama i očekujete priznanje za svoj doprinos. Neće izostati nagrada, samo morate imati strpljenja. LJUBAV Kako ste radili, sada vam se i vraća. Obrt situacije donosi velike promene pa možete pretpostaviti šta vam sleduje. ZDRAVLJE Osećate se dobro.

Nedeljni ljubavni horoskop: Lavovima novo poznanstvo, kod Strelčeva komplikovano

VAGA (23. 9 - 22.10.) POSAO Očekujete neki novac koji bi trebalo da stigne, ali može se desiti da ne bude sve onako kako ste planirali. Moguć je kraći put. LJUBAV Sve što se trenutno dešava predstavlja vam veliko opterećenje. Ne možete da postignete dogovor sa partnerom, ali jedno će morati da popusti. ZDRAVLJE Moguća glavobolja.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11.) POSAO Osećate se dobro i zadovoljni ste postignutim rezultatima. Okolina vam zavidi na tome kako sa lakoćom završavate i najobimnije poslove. LJUBAV Nemojte pokazivati nesigurnost, to vam nikako ne priliči. Partner želi da budete sigurni u sebe a to ga je i privuklo kod vas. ZDRAVLJE Potrebno je promenite neke navike.

STRELAC (22. 11 - 21.12.) POSAO Napeta je atmosfera i pod stalnim ste pritiskom osoba koje su vam nadređete. Nemojte pokušavati bilo šta da menjate, morate se prilagoditi. LJUBAV Dobijate podršku voljene osobe i to vam mnogo znači. Pokušajte da ne mislite na probleme i posvetite se jedno drugom. ZDRAVLJE Napetost.

JARAC (22. 12 - 29. 1) POSAO Dobićete vest o tome da se vaša novčana situacija ipak uvećava. Sarađujte sa Devicom i možete postići veliki uspeh. LJUBAV Nemate potrebu da se vezujete i pokušavate da ostanete u vezi, ali na način na koji se to partneru ne dopada. ZDRAVLJE Više se odmarajte.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) POSAO Ako imate velike planove, bilo bi dobro da počnete da ih sprovodite u delo. Imate veliku podršku planeta, krenite sa radom! LJUBAV Zaljubljeni ste i to se jasno vidi, ali voljena osoba ipak nije sigurna u vaša osećanja i stalno vas odmerava. Ne dajte joj da posumnja u vas! ZDRAVLJE Mogući su problemi sa varenjem.

RIBE (20. 2 - 19.3.) POSAO Ne dozvolite da bilo ko donosi odluke umesto vas. Važno je da učestvujete u potpunosti u svakodnevnim aktivnostima. LJUBAV Iako priželjkujete neka nova i uzbudljiva dešavanja, ništa niste preduzeli da vam bude bolje. Potrebno je malo da učinite mnogo za sebe. ZDRAVLJE Osećate se sjajno.

Izvor: današnji dnevni horoskop


Objavljeno na sajtu bktvnews.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Venera

©2018 Netmark d.o.o.