Vesti » Beta 19.05.2017

Partizan: Mi nemamo gazdu

Beta petak, 19. maj 2017.
Beta
Fudbalski klub Partizan odgovorio je danas na najnovije optužbe generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da je predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza pomogao crno-belima da osvoje titulu šampiona.

Crno-beli navode da nemaju gazdu, odnosno da imaju "legalno i legitimno izabrano rukovodstvo", kao i "statutarne organe".

"U Partizanu se uvek zna podela nadležnosti i odgovornosti. Javnosti se, međutim, u našem rivalskom klubu uvek obraća jedna osoba: on je i predsednik, direktor, trener, ekonom, misli da je i gazda, a, u stvari, nije ništa jer je u najdužoj ostavci u istoriji svog kluba. Svi znaju, posebno bivši rukovodioci Partizana, (Žarko) Zečević, (Tomislav) Karadžić i (Dragan) Đurić kakav je Zvezdan zvezdaš", navodi se u saopštenju Partizana.

Klub iz Humske navodi da je Terzić "dosledni nastavljač svetle tradicije svog kluba koji u svim lošim rezultatima tima nalazi univerzalnog krivca – Fudbalski savez Srbije".

"Još se nije osušilo mastilo na pohabanoj hartiji nepobrojanih saopštenja njegovih prethodnika uperenih protiv tadašnjeg rukovodstva FSS, a već se istim optužbama karakteriše sadašnje rukovodstvo Saveza. Njemu ne valjaju ni prethodni ni aktuelni predsednik, njemu ne valja ni Partizan, samo je on, u svojoj oholoj taštini, ispravan. Zvezdan Terzić s Partizanom ima problem isključivo na fudbalskom terenu. Nigde drugde", piše u saopštenju crno-belih.

Partizan navodi da u optužbama Terzića ima svega, osim fudbala i odgovora na brojna pitanja svojih navijača.

Partizan navodi da Terzića "prepušta sportskoj i svakoj drugoj pravdi, a ujedno i zaboravu".

(Beta, 19.05.2017)Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2017 Netmark d.o.o.