Beograd arhiva vesti 23.05.2017

Huligani uništili sadnice i zalivni sistem kod ''Geneksa''

Večernje novosti 23.05.2017
Zalivni sistem na drvoredu pored auto-puta pored kule ''Geneks'' ukraden je noćas, a huligani su uništili i tri sadnice, saopštila je Gradska uprava. BEOGRAD - Zalivni sistem na drvoredu pored auto-puta pored kule ''Geneks'' ukraden je noćas, a… »

Za beogradske vrtiće podneto 23.084 zahteva

Studio B 23.05.2017
Na ovogodišnjem konkursu za beogradske predškolske ustanove podneto je 23.084 zahteva, 14.726 lično i 8.358 elektronskim putem, saopšteno je iz Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu. To je rast od oko šest odsto u odnosu na broj… »

Tuga u Ustaničkoj: Na okretnici autobusa pronađena beba!

Blic 23.05.2017
Devojčica uzrasta oko godinu i po dana, pronađena je na Konjarniku u blizini okretnice autobusa. Devojčica je pronađena sinoć u Ustaničkoj ulici u blizini okretnice autobusa. Kako saznajemo, beba je na sebi imala samo duks i pelenu. Ona je odmah… »

4 Saobraćajke u Beogradu: Dve devojčice povređene na uglu Ladne vode i Mirijevskog bulevara

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno 11 osoba povređeno, a među njima i dve devojčice, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Na uglu ulica Ladne vode i Mirijevskog bulevara u 19.58… »

Građani odlučuju o imenu novog bulevara na Novom Beogradu

Danas 23.05.2017
Gradski menadžer Goran Vesić obišao je danas lokaciju na kojoj su u toku radovi na asfaltiranju pristupnih puteva Mostu na Adi. Radove su zajedno sa gradskim menadžerom obišli član Gradskog veća Stevo Marušić, v. d. sekretara za inspekcijske… »

SAD znamo šta ćemo sa đubretom: Beograd će smeće pretvarati u energiju

Kurir 23.05.2017
"U toku je izbor za javno - privatnog partnera za pretvaranje deponije u Vinči u savremeno postrojenje koje će smeće pretvarati u energiju", izjavio je glavni gradski urbanista Milutin Folić. Folić navodi da očekuje da će uskoro biti poznat partner… »

Šapić najavio rušenje svih divljih objekata na Savskom nasipu

Telegraf 23.05.2017
Polemika centralne gradske i novobeogradske vlasti počela je prošle nedelje povodom nelegalno izgrađenog objekta u Studentskoj ulici. Opština Novi Beograd počeće od sledeće nedelje da zakazuje rušenje objekata koji nisu predati za legalizaciju… »

Roditelji đaka prvaka škole iz Bariča: Decu su nam držali zaključane u učionici! Direktorka: To nije istina! (VIDEO)

Telegraf 23.05.2017
U slučaj su se umešali i policija, čistačica škole, učiteljica na zameni i druga na bolovanju... U prostorijama OŠ “14 oktobar” u Bariču odigrala se prava drama, a sve zbog roditeljskih tvrdnji da su im deca bila na silu zaključana u… »

Beograđanin čuo neobičan zvuk sa terase: Kad je izašao da vidi odakle dolazi... Šok!

Kurir 23.05.2017
Porodica Ostojić na svojoj terasi pronašla je neobične stanare za koje nije ni znala da deli prostor sa njima! Naime, u saksijama su pronašli tri mala ptića i to sokola vetrušku, koji su poznati kao ptice koje žive u zdravim sredinama. Iz Fonda za… »

Šabić traži da se dostave podaci o objektu na Dedinju

N1 Info 23.05.2017
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić zatražio je od Vlade Srbije da obezbedi izvršenje rešenja Poverenika kojim je Gradskoj upravi Beograda naloženo da grupi građana dostavi informacije u vezi… »