Izvor: Alo arhiva vesti 23.05.2017

Pronađen sumnjiv paket na stanici

Alo 23.05.2017
Stanica Viktorija u Londonu pod hitno je evakuisana zbog sumnjivog paketa koji je pronađen. Nakon provere, putnicima dozvoljeno da se vrate na stanicu. Britanska policija otvorila je za saobraćaj autobusku stanicu "Viktorija" i okolne ulice nakon što… »

Pretio komšijama, pa razneo svoj stan!

Alo 23.05.2017
Stariji muškarac zadobio je teške telesne povrede u eksploziji plinske boce. Komšije kažu da je on neko vreme pretio da će "sve da raznese". U riječkom naselju Kostrena juče popodne dogodila se eksplozija u kojoj je starija muška osoba zadobila… »

Bila je seks simbol 90-ih, a onda se uništila estetskim operacijama (FOTO)

Alo 23.05.2017
Nekada je bila prava svetska lepotica a danas je ne biste prepoznali. Lara Flin Bojl ulogom Done Hejvord u "Tvin Piksu" postala je slavna, ali s godinama se sve manje pisalo o njenim ulogama, a sve više o operacijama koje su joj izobličile lice… »

Ana Kokić zaludela muškarce (FOTO)

Alo 23.05.2017
Pop pevačica Ana Kokić odavno je ponela titulu najzgodnije "džepne Venere" na domaćoj sceni, a svoj seksepil lepe supruga Nikole Rađena voli da istakne u svakoj prilici. Međutim, ovoga puta Ana je objavila fotografiju pred nastup, a njeni pratioci… »

Ljajić: Bitno da vlada funkcioniše kao tim

Alo 23.05.2017
Potpredsednik vlade Rasim Ljajić kaže da je najvažnije da buduća Vlada Srbije funkcioniše kao tim i da ispuni ono što je zacrtala - približavanje zemlje EU, ali i rešavanje ekonomskih problema. Upitan koja je po njemu najbolja opcija od tri koje… »

Pravim vojsku Kosova, to ću Srbima objasniti!

Alo 23.05.2017
Kandidat za kosovskog premijera Ramuš Haradinaj najavio je da će kosovska vojska biti formirana u roku od 90 dana od početka rada budućeg saziva vlade. On je rekao da će pokušati da ubedi Srbe da je "kosovska vojska i u njihovom interesu", ali ako u… »

Žandarmi u bolnici, odloženo suđenje

Alo 23.05.2017
Suđenje osmorici žandarma koji se terete za napad na braću premijera Srbije i gradonačelnika Beograda Andreja Vučića i Predraga Malog tokom Parade ponosa 2014. godine u Beogradu, odloženo je danas za 2. jun. Suđenje je odloženo jer su dvojica… »

Teroristički napad na koncertu svetske zvezde, 22 mrtvih! (FOTO + VIDEO)

Alo 23.05.2017
Tokom koncerta američke pevačice Arijane Grande u Mančesteru odjeknule su dve ekslpozije! Policija potvrdila da je stradalo 22 osoba, a povređeno je više od 50! Britanska premijerka Tereza Mej izjavila da je u pitanju "užasan teroristički napad"… »

Tramp pružio ruku Melaniji, ona uradila nešto neočekivano! (VIDEO)

Alo 23.05.2017
Naravno, ovaj video je brzo postao hit na društvenim mrežama, a tih 12 sekundi na crvenom tepihu je u kratkom vremenskom periodu pogledano gotovo dva miliona puta. Američki predsednik Donald Tramp juče je sleteo u Izrael, na drugi deo svoje inostrane… »

Rođeno jare s jednim okom (VIDEO)

Alo 23.05.2017
Vlasnik ne može da se odbrani od posetilaca koji dolaze da se klanjaju jaretu, verujući da je u pitanju božji znak! U jednom selu u Indiji pre 12 dana rodilo se jare sa jednim okom, a meštani veruju da je ono sveto, te na stotine njih dolazi da se… »