Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 23.05.2017

Evo ko je Jankoviću "ukrao" ime pokreta!

Alo 23.05.2017
Bojan Pavlović predsednik Udruženja Slobodni građani Srbije iz Novog Sada kaže za "Alo!" da je na osnivačkoj skupštini iznet veliki broj predloga za naziv udruženja, a ovaj im se najviše svideo. On negira da iza osnivanja i naziva udruženja stoji… »

Poplavljena Bajina Bašta!

Alo 23.05.2017
Popodnevni pljusak koji se sručio na Bajinu Baštu izazvao je poplavu koja je pod svoje uzela deo grada. Ugrožena su naselja Višesava i Bare gde je voda, po rečima predsednika opštine Radomira Filipovića, ušla u dvorišta 50-ak kuća. Pod vodom je… »

Srbiji potrebne izmene Ustava

Alo 23.05.2017
Delegacija Odbora Evropskog parlamenta za ustavna pitanja danas je u Beogradu izrazila zadovoljstvo što je Srbija u procesu pridruživanja EU i ukazala da su zbog toga neophodne odredjene izmene Ustava Srbije, saopštila je Skupština Srbije. Na sastanku… »

Zmajevac poplavio kuće (VIDEO)

Alo 23.05.2017
Krupanj ponovo pod vodom! Jaka kiša koja je danas padala u celoj Srbiji, stvorila je velike probleme. Nekoliko automobila u Novom Sadu je potopljeno, a u Krupnju su stradale i kuće. Obrušio se deo plafona u osnovnoj školi Kako kiša dugo nije htela da… »

U Novom Sadu potopljeni automobili, u Beogradu kolaps! (VIDEO)

Alo 23.05.2017
Nevreme praćeno gradom zahvatilo je danas Novi Sad, a potom i Beograd. Jako nevreme praćeno pljuskovima i grmljavinom zahvatilo je danas Novi Sad. U Novom Sadu za dva sata palo duplo više kiše, od količine koju gradska mreža može da primi, a… »

Obrušio se deo plafona u osnovnoj školi

Alo 23.05.2017
Usled nevremena koje je zahvatilo Novi Sad u dve učionice Osnovne škole „Svetozar Toza Marković“ se obrušio deo plafona. Kako saznajemo u učionicama nije bilo učenika, tako da deca nisu povređena, ali poslepodnevne smene u školi neće biti… »

Jadni su nam naslednici

Alo 23.05.2017
Siniša Milenković (52) umro je nakon deset dana od pada sa terase visoke tri metra u Žitorađi. Lekari su mu konstatovali lake telesne povrede i vratili ga kući. Ubrzo je preminuo! I to nije najstrašniji deo ove priče. Prste je umešala i policija… »

Zlato za srpske policajce

Alo 23.05.2017
Srpski policajci osvojili su jednu zlatnu i nekoliko bronzanih medalja na međunarodnom takmičenju održanom u bazi SAJ. Preciznost, snaga, brzina - moto je Međunarodne federacije praktičnog streljaštva, ali i pripadnika Specijalne antiterorističke… »

Od septembra nova pravila u školama

Alo 23.05.2017
Od septembra tri predmeta 5. razreda po novom programu. Nastava iz tri predmeta - informatike i računarstva, tehnike i tehnologije, fizičkog i zdravstvenog vaspitanja, od naredne školske godine odvijaće se po novim programima, dok će se ostali… »

Mladić traži lečenje u Rusiji

Alo 23.05.2017
Odbrana generala Ratka Mladića uložila je žalbu na odluku kojom je Haški tribunal odbio da Mladića pusti na privremenu slobodu radi lečenja u Rusiji. U obimnoj žalbi, koju je Tribunal danas objavio, Mladićevi branioci navode da je raspravno veće… »