Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 23.05.2017

Pogledajte kako Rističević "spasava" kozu! (FOTO)

Alo 23.05.2017
Poslanik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević pomogao je domaćoj životinji! Naime, kada ne sedi u skupštinskoj klupi narodni tribun vreme provodi radeći na svom poljoprivrednom imanju. Rističević se ne libi ni jednog posla, a fotografije… »

Rušite slobodno!

Alo 23.05.2017
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da opštinsku vlast Novog Beograda i njenog predsednika Aleksandra Šapića ni do sada ništa nije sprečavalo da ruše vikendice na Savskom nasipu, a da što se Grada tiče "vikendice na Savskom nasipu mogu… »

Gašić zamrznuo članstvo u SNS-u!

Alo 23.05.2017
Budući šef Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Bratislav Gašić izjavio je da je danas zamrzao članstvo u Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i funkciju u Predsedništvu SNS. Bratislav Gašić je rekao da je funkcija koju će preuzeti za njega veliki… »

Palma : Svi da dignu glas protiv Velike Albanije!

Alo 23.05.2017
Palma poslao jasnu poruku! Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, uoči odlaska delegacije grada Jagodine u Grčku poručio je da Srbi i Grci i maju zajedničkog protivnika. - Srbija i Grčka imaju, neću reći zajedničkog neprijatelja, ali… »

Saosećamo sa ljudima koji su izgubili svoje voljene

Alo 23.05.2017
Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća premijerki Velike Britanije Terezi Mej, povodom terorističkog napada u Mančesteru. "Ožalošćeni smo i užasnuti vešću o napadu koji se dogodio na koncertu u… »

Ljajić: Bitno da vlada funkcioniše kao tim

Alo 23.05.2017
Potpredsednik vlade Rasim Ljajić kaže da je najvažnije da buduća Vlada Srbije funkcioniše kao tim i da ispuni ono što je zacrtala - približavanje zemlje EU, ali i rešavanje ekonomskih problema. Upitan koja je po njemu najbolja opcija od tri koje… »

Steže se omča oko Haradinajevog brata!

Alo 23.05.2017
Kao što je „Alo!” prvi i najavio pre dve nedelje, Daut Haradinaj će se uskoro naći iza rešetaka po optužnici Specijalnog suda za zločine OVK, ali ne za strahote počinjene nad Srbima, nego nad Albancima. Naime, kako sada navodi list… »

I bezbednjaci zadovoljni izborom Gašića

Alo 23.05.2017
Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je juče pisanje „Alo!” da će član Predsedništva SNS-a i bivši ministar odbrane Bratislav Gašić biti novi direktor Bezbednosno-informativne agencije (BIA). - Da, on će biti šef… »

Podbadanja između Jankovića i Čanka zbog Vučića

Alo 23.05.2017
Samo dan nakon što je nekadašnji zaštitnik građana i bivši predsednički kandidat Saša Janković osnovao Pokret „Slobodni građani Srbije”, počela su i prva trvenja u opozicionom taboru. Dok Janković tvrdi da se ova vlast pakuje, lider LSV-a… »

Šapić bagerima krenuo na rođaka

Alo 23.05.2017
Počelo rušenje nelegalne gradnje Šapićevog rođaka! Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, čija je Služba za izvršenje krenula u rušenje objekta, kazao je juče da pozdravlja odluku grada Beograda i zamolio ih da na tome ne stanu… »