Izvor: Beta video arhiva vesti 23.05.2017

Janković: Opravdan strah građana da im neko ne obriše kuću iz katastra

Beta video 23.05.2017
BEOGRAD - Predsednik Pokreta Slobodni gradjani Srbije Saša Janković je komentarišući nalaz vršioca dužnosti zaštitnika gradjana Miloša Jankovića da su iz katastra nezakonito izbrisana dva objekta u beogradskoj četvrti Savamala, u kojoj je pre… »

Mogerini: Verujem da strah neće prevladati

Beta video 23.05.2017
BRISEL - Visoka evropska komesarka za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini izrazila je danas saučešće u svoje i u ime institucija EU porodicama žrtava terorističkog napada u Mančesteru i svim gradjanima i vlastima Velike Britanije. ``Ovo… »

Akcija omladine Demokratske stranke ``Nećemo ministre koji služe Zvezdanu Jovanoviću``

Beta video 23.05.2017
BEOGRAD -Ispred Vlade Srbije akcija omladine Demokratske stranke ``Nećemo ministre koji služe Zvezdanu Jovanoviću`` povodom 10 godina od izricanja presude ubicama Zorana Djindjića. (pokrivalice)… »

Mihajlović potpisala ugovore o realizaciji projekata u oblasti socijalnog stanovanja

Beta video 23.05.2017
BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, potpisala je danas ugovore o realizaciji projekata u oblasti socijalnog stanovanja - pomoći sigurnim kućama, sa predstavnicima nevladinog sektora koji se bave ovom… »

Sastanak ministra Đorđevića sa generalom Hodžisom

Beta video 23.05.2017
BEOGRAD - Ministar odbrane Zoran Đorđević sastao se danas sa komandantom Kopnene vojske Evropske komande Oružanih snaga SAD general-potpukovnikom Frederikom Hodžisom, koji boravi u poseti Republici Srbiji. (pokrivalice)… »

Zahvalnice FBI policiji Srbije

Beta video 23.05.2017
BEOGRAD - Pravni ataše FBI u Bosni i Hercegovini Džon A. Bivon uručio je danas načelniku Uprave za međunarodnu operativnu policijsku saradnju Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Milanu Dimitrijeviću zahvalnicu za saradnju prilikom… »

Muzej Afričke umetnosti - 40 godina

Beta video 23.05.2017
BEOGRAD - Muzej afričke umetnosti, svojevrsna zbirka umetničkih dela koje su više od dve decenije u Africi sakupljali Veda i Zdravko Pečar i potom ih poklonili Beogradu, obeležio je danas 40 godina postojanja. (pokrivalica 1)… »

Čovek ne mođe opstati sam pisalo je na čamcu u Gani

Beta video 23.05.2017
BEOGRAD - Izložbe ``Nyimpa kor ndzidzi - Čovek ne može opstati sam``. naziv je dobila po natpisu na boku čamca, koji je Zdravko Pečar dobio na poklon od šefa ribarskog sela Mankoadze u Gani 1975. godine. (pokrivalica 2)… »

Aleksić: Čovek ne može opstati sam

Beta video 23.05.2017
BEOGRAD - Direktorka Muzeja afričke umetnosti Marija Pavlović Aleksić kazala je da je ``Nyimpa kor ndzidzi - Čovek ne može opstati sam``, zapravo moto rada muzeja Afričke umetnosti, koji danas obeležava 40 godina rada.… »

Popović: Muzej je zapravo ambasada i dom afrike umetnosti i kulture

Beta video 23.05.2017
BEOGRAD - Na svečanosti 40 godina Muzeja Afričke umetnosti u Beogradu izložbu su otvorili diplomata i novinar Miloje Popović Kavaja i ambasador Alžira u Srbiji Abdelhamid Šebšub. Popović je kazao da je Muzej zapravo ``afrička ambasada`` i dom… »