Izvor: Glas Zapadne Srbije/Regioni arhiva vesti 23.05.2017

Za pet dana grom udario u dve kuće u Ivanjici

Glas Zapadne Srbije 23.05.2017
Na području ivanjičke opštine za pet dana u udaru groma izgorele su dve kuće. U sredu veče stradalo je domaćinstvo Blagomira Lukovića iz sela Gleđica a u petak oko 19 časova i stara kuća Radisava Milićevića iz Đurđeve gore. Samo… »

Boronja - "kralj" Peštera

Glas Zapadne Srbije 23.05.2017
Novi Pazar - Iako se održavaju decenijama, borbe bikova na Pešteru su nekako uvek bile u senci čuvenih "košija", trka konja, pa nikada nisu mogle da dostignu popularnost "korida" na Grmeču i u drugim mestima BiH. A, da se lepa tradicija ne ugasi… »

Zbog otkaza strelaca van funkcije je trećina protivgradnih stanica

Glas Zapadne Srbije 23.05.2017
Nova Varoš - Sa osam od ukupno 27 protivgradnih stanica u Novoj Varoši i Prijepolju ove godine se neće dejstvovati po oblacima jer strelci neće da rade za platu od svega 4.000 dinara mesečno. Još tri protivgradne stanice zarastaju u korov zbog… »

Radnici i dalje odmeravaju snage u sportu

Glas Zapadne Srbije 23.05.2017
Čačak – Radnici Čačka i dalje proveravaju svoje sportske sposobnosti na radničkim igrama. U polufinalnim mečevima svoje snage će odmeriti ekipe Gradske uprave, kao pobednici grupe I, zatim JKP Vodovod, kao pobednik grupe II, Samostalni sindikat… »

Evo šta vas očekuje u Dnevniku zapadne Srbije

Glas Zapadne Srbije 23.05.2017
U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije koji se emituje iz studija u Čačku svakog radnog dana u 20:30 i 23:00. - Nevreme praćeno gradom pogodilo Lučane - Selo iz ukrštenih reči konačno dobilo put - Besplatno letovanje za 215 užički osnovaca i… »

Mirko Čikiriz isključen iz SPO: Posle optužbi za obmanjivanje članove stranke izbačen jednoglasno!

Glas Zapadne Srbije 23.05.2017
Kragujevac - Na sednici gradskog odbora SPO-a u Kragujevcu, na večerašnjoj sednici jednoglasnom odlukom iz stranke je isključen potpredsednik SPO i državni sekretar u Ministarstvu pravde Mirko Čikiriz! Prema pisanju beogradskih medija, potpredsednici… »

Za sve ljubitelje Dan nauke u Čačku

Glas Zapadne Srbije 23.05.2017
Čačak - Dan nauke u organizaciji Unije pronalazača Srbije i dijaspore - Teslino jedinstvo, zajedno sa Kancelarijom za mlade Čačak biće održan 26. maja u prostorijama Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju. Početak je… »

“STOP SHOP” sprema vas za maturu

Glas Zapadne Srbije 23.05.2017
Čačak - Vreme je za mature! Zato je tu vaš “STOP SHOP”, da pomogne da se pripremite za ovaj važan događaj. Očekuje vas super program. Uz muzički odabir DJ-a, naši stilisti, šminkeri, instruktori plesa i nutricionisti biće tu za vas da vam… »

Dženan i Leksington bend na Drinskoj regati

Glas Zapadne Srbije 23.05.2017
Ljubovija - Drinska regata Ljubovija je spust najlepšim delom toka reke Drine od Rogačice do Ljubovije - 40 km plovidbe najlepšim delom toka reke Drine. Tradicionalno se organizuje druge subote jula – 8.jul ove godine. Posetioce i učesnike u petak… »

Završna priredba čačanskih predškolaca

Glas Zapadne Srbije 23.05.2017
Čačak – Predškolska ustanova Moje detinjstvo iz Čačka sinoć je održala završnu priredbu u Domu kulture. Pred više stotina posetilaca proslavili su završetak pripremno predškolskog programa. Sa kreativnim koreografijama, koje su pripremili sa… »