Izvor: Jugmedia/Regioni arhiva vesti 23.05.2017

Francuzi traže Nišliji 1000 evra za saobraćajne prekršaje, a on nema ni pasoš

Jugmedia 23.05.2017
Priča Nišlije D.R. mogla bi da uđe i u legendarnu rubriku “Verovali ili ne”. On je do sada dobio četiri kazne za saobraćajne prekršaje u visini od oko 1000 evra iz francuskog grada Rena. Sve četiri kazne poslala je francuska policija i to na… »

Bosanac švercovao 10 migranata u automobilu

Jugmedia 23.05.2017
Niška policija uhapsila je F. M. (38) iz Bosne i Hercegovine, pošto je uhvaćen u pokušaju krijumčarenja 10 migranata, saopšteno je danas. Policija je u toku noći, oko 3.30 časova, u blizini naplatne rampe Nais kod Niša zaustavila „pasat“… »

Zamena dozvola i vikendom

Jugmedia 23.05.2017
Policijska uprava u Vranju saopštila je da će zbog povećanog broja zahteva za zamenu vozačkih dozvola na starom obrascu, šalteri Odseka za upravne poslove u svim policijskim stanicama raditi svakog radnog dana od 7.30 do 20 časova, kao i subotom i… »

Koncertom pijaniste Madžara otvoren festival Ledamus

Jugmedia 23.05.2017
Pijanista Aleksandar Madžar održao je večeras koncert u svečanoj sali grada Leskovca povodom otvaranja devetog festivala Leskovački dani muzike ( LEDAMUS ) Muzičke škole „Stanislav Binički“, koji traje do 21. juna, odnosno, završava se na… »

Mladi modelari odeće prate svetske trendove

Jugmedia 23.05.2017
Odevne komade koje su kreirali modelari odeće i modni krojače Škole za tekstil i dizajn prošetale su večeras učenice te škole, a modela i stilova je bilo raznih – od onih sportskih, i lakših, pamučnih materijala, preko klasičnog kroja haljina… »

Sutra bez struje deo centra grada i naselje Ančiki

Jugmedia 23.05.2017
Stanovnici naselja Ančiki, odnosno u ulicama: Barska, Ančiki, Branka Tončića, Dalmatinska, Sretena Nikolića, Svetog Nikole, Svetogorska, Tome Kostića, Voje Mičića i Zaplanjska, biće sutra bez struje od 8 do 16 časova, saopštila je leskovačka… »

Leskovački gradski park – zdrav život, proleće i rukotvorine

Jugmedia 23.05.2017
Centar za Ekonomiku domaaćinstva iz Leskovca organizovao je danas u centralnom gradskom parku tradicionalni Festival zdravog života, deseti po redu, sa ciljem da deci i omladini prezentuje zdrav životni stil. Kroz razne vrste sportskih aktivnosti… »

Prijavljivanje za Mini Gitarijadu do 27. maja

Jugmedia 23.05.2017
Do prve Mini Gitarijade u Vranju, koja će biti održana na terenima Sportskog centra ostalo je još desetak dana. Pripreme su u toku , a prijava zainteresovanih bendova trajaće do 27. maja, kaže gradski većnik za turizam Mića Mladenović. Festival… »

Slobodna zona konačno dobila prvog stanara

Jugmedia 23.05.2017
Privredno društvo “Slobodna Zona” iz Vranja, potpisalo je danas ugovor sa italijanskom fabrikom nameštaja “Top sofa” i time dobila svog prvog korisnika u njihovom sistemu još od formiranja 2013. godine. Iako je Zakonom o budžetskim sistemima… »

Nacionalna geografija: Sedam medalja za vranjske gimnazijalce

Jugmedia 23.05.2017
Učenici gimnazije „Bora Stanković“ iz Vranja, osvojili su sedam nagrada na takmičenju Nacionalna geografska olimpijada održanom u Beogradu. Na takmičenju koje se sastojalo iz tri nivoa gde su se proveravao teorijski, praktični i multimedijalni… »