Izvor: Jug press/Regioni arhiva vesti 23.05.2017

Modna revija učenika Škole za tekstil i dizajn

Jug press 23.05.2017
LESKOVAC U Galeriji Leskovačkog kulturnog centra održana je modna revija radova učenika Škole za tekstil i dizajn, smer Tehničar modelar odeće pod nazivom „Walking tall“. Cilj manifestacije je da stručnu i širu javnosti upozna sa… »

Počeo deveti LEDAMUS

Jug press 23.05.2017
LESKOVAC U organizaciji Muzičke škole „Stanislav Binički“ po deveti put održava se muzički festival LEDAMUS – Leskovački dani muzike. Festival će trajati do 21. juna i biće održano 11 koncerata klasične muzike i dve radionice. Predstaviće… »

Pijanista Aleksandar Madžar nastupio u Leskovcu

Jug press 23.05.2017
LESKOVAC Na koncertu povodom otvaranja ovogodišnjeg LEDAMUS-a leskovačka publika je imala prilike da vidi i čuje svetski poznatog i priznatog pijanistu Aleksandra Madžara. On je izveo dela Mocarta, Roberta Šumana, Berga i Šopena. Madžar je priznao… »

Počela akcija dezinsekcije i deratizacije

Jug press 23.05.2017
LESKOVAC Počela je akcija sistemske dezinsekcije i deratizacije na teritoriji grada Leskovca i trajaće narednih mesec dana. Realizacija akcije poverena je najpovoljnijem ponuđaču, stručnoj ustanovi „Jugoinspekt“ iz Beograda. Stručni nadzor… »

Festival zdravog života

Jug press 23.05.2017
LESKOVAC U centralnom Gradskom parku po tradiciji Centar za ekonomiku domaćinstva organizovao je Festival zdravog života. Ovo je već deseta godina održavanja ovog festivala na kome učešće uzimaju pobornici zdravog života, gde su među… »

Učenici iz Italije U Vlasotincu

Jug press 23.05.2017
Vlasotinačka Gimnazija „Stevan Jakovljević“ ugostiće tokom pet dana učenike i nastavnike Poslovne škole iz italijanskog grada Falkonara Maritima. Profesor Biljana Pipović, zahvaljujući čijem angažovanju je došlo do saradnje, pojašnjava da… »

Predstavnici Evropske Komande SAD obišli Sigurnu kuću

Jug press 23.05.2017
VRANJE Major američke vojske, Kris O'Brajam posetio je Vranje i sa saradnicima je obišao Sigurnu kuću, čiju je izgradnju delom sredstava finansirala i Evropska Komanda SAD. U radu sastanka učestvovale su član Gradskog veća za socijalna pitanja… »

LEDAMUS po deveti put

Jug press 23.05.2017
LESKOVAC U organizaciji Muzičke škole „Stanislav Binički“ po deveti put održaće se muzički festival LEDAMUS – Leskovački dani muzike. Festival će trajati od 23. maja do 21. juna i biće održano 11 koncerata klasične muzike i dve radionice… »