Izvor: Kurir arhiva vesti 23.05.2017

(Video) Krvavi koncert u Mančesteru Salman Abedi je bombaš samoubica saopštila policija!

Kurir 23.05.2017
Najmanje 22 osobe su poginule a 59 povređeno u eksploziji koja se dogodila pred kraj koncerta američke muzičke zvezde Arijane Grande u Mančesteru, a dva američka zvaničnika saopštila su da se sumnja da se radi o napadu bombaša samoubice. Ako imate… »

(Video) Nema mira u Mančesteru: Bdenje za poginule u bombaškom napadu prekinuo čovek sa nožem

Kurir 23.05.2017
Bdenje koje je u centru Mančestera organizovano za žrtve bombaškog napada prekinuo je čovek koji je bio naoružan nožem i bejzbol palicom. Prema informacijama policije čovek je zadržan i za sada je oblast obezbeđena, prenosi Independent. Više… »

Oglasio se Gašić: Šef BIA je ponuda koja se ne odbija, čast mi je

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Funkcioner Srpske napredne stranke i nekadašnji ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je da je funkcija šefa Bezbednosno informativne agencije (BIA) ponuda koja se ne odbija i da mu je velika čast što mu je to mesto ponuđeno. "Ukoliko… »

Gepekovali ga jer misle da je ubio Teodoru kaćanski: Otkriveni detalji kidnapovanja u Novom Sadu!

Kurir 23.05.2017
POZNATI POLICIJI Božidar Bosnić i Nenad Stević, čija je devojka nastradala prošle godine u sačekuši, pretukli Gorana Cvijetića pred svedocima, strpali ga u auto i pokušali da ga kidnapuju. NOVI SAD - Nenad Stević (39) i Božidar Bosnić (51) iz… »

Posle napada u Mančesteru: Maja Gojković uputila telegram saučešća

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković uputila je telegram saučešća predsednicima Donjeg i Gornjeg doma parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva Džonu Berkovu i Lordu Fauleru, povodom napada u Mančesteru. - Sa velikom tugom primili… »

Zbog dolaska na čelo BIA: Gašić zamrznuo sve funkcije u SNS

Kurir 23.05.2017
Bratislav Gašić je zamrznuo sve stranačke funkcije, zbog stupanja na čelo BIA. Bivši ministar odbrane Bratislav Gašić zamrznuo je sve funkcije zbog proglašenja za direktora BIA. Nekadašnji ministar odbrane zjavio je ranije da je funkcija šefa… »

Ministarka Mihajlović na Koridoru 11: Deonica Surčin - Obrenovac biće završena do kraja 2019.

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Ministarka Zorana Mihajlović izjavila je danas da je plan da deonica Surčin - Obrenovac na Koridoru 11 bude završena do kraja 2019. godine i da radovi teku predviđenom dinamikom. Ona je tokom obilaska radova na toj deonici najavila da će sa… »

Skupština Srbije: Čeda za NATO, Šešelj protiv! Poslanička pitanja o NATO, Gašiću, BIA...

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije danas su na početku rada postavaljali poslanička pitanja u vezi sa NATO, imenovanjem Bratislava Gašića za direktora BIA, te o rešavanju statusa ruskih stručnjaka u rusko-srpskom centru za hitne intervencije u… »

Toma dobio novo radno mesto: Imenovanje Nikolića ozvaničeno u Službenom glasniku

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Odluka o formiranju Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje s Rusijom i Kinom na čijem će čelu biti Tomislav Nikolić, objavljena je u Službenom glasniku. U odluci se navodi da je zadatak Saveta da razmatra, usmerava i koordinira… »

Planira povratak u politiku: Momir Bulatović pikira mesto predsednika Crne Gore!

Kurir 23.05.2017
PODGORICA - Nekadašnji predsednik Crne Gore i nekada premijer SR Jugoslavije Momir Bulatović, koji smatra da je granica između Srbije i Crne Gore neprirodna, vraća se u politiku i postoji mogućnost da bude predsednički kandidat opozicionog… »