Izvor: Kurir/Balkan arhiva vesti 23.05.2017

Planira povratak u politiku: Momir Bulatović pikira mesto predsednika Crne Gore!

Kurir 23.05.2017
PODGORICA - Nekadašnji predsednik Crne Gore i nekada premijer SR Jugoslavije Momir Bulatović, koji smatra da je granica između Srbije i Crne Gore neprirodna, vraća se u politiku i postoji mogućnost da bude predsednički kandidat opozicionog… »

Blage kazne za batinaše gruevskog: 9 nasilnika priznalo krivicu i izvuklo se s uslovnim kaznama

Kurir 23.05.2017
SKOPLJE - Svih devet optuženih za nasilje u Sobranju 27. aprila, koji su i priznali krivicu, osuđeni su danas na uslovne zatvorske kazne. Osmorica optuženih osuđeni su na šest meseci zatvora uslovno na godinu i po, a jedan na godinu i po dana uslovno… »

(Foto) skandal na rumiji Zagovornici velike Albanije pravili feštu, predsednik opštine Ulcinj pucao

Kurir 23.05.2017
Crnogorski portal Ujedinjenje tvrdi da je predsednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu pucao iz vatrenog oružja na, kako se navodi, svojevrsnom kampovanju pristalica, prirodne (velike) Albanije koje je održano u Crnoj Gori. Oko njega se, na objavljenoj… »

(Video) Krvavi epilog maturantske žurke: Posle masovne tuče, ranjen nevini posmatrač

Kurir 23.05.2017
Maturant nikšićke Gimnazije Vukašin Krunić (19) ranjen je sinoć u pucnjavi koja se dogodila oko ponoći ispred svadbenog salona koji se nalazi u Ulici 18. septembar. Na njega je, kako je Vijestima nezvanično rečeno iz policije, pucao vršnjak… »

Skup balkanske šestorke u Briselu: Zaev na radnoj večeri kod Mogerinijeve sa liderima zb!

Kurir 23.05.2017
BRISEL/SKOPLJE - Na sutrašnjoj radnoj večeri u Briselu lidera država Zapadnog Balkana, koje je sazvala šefica evropske diplomatije Federika Mogerini, Makedoniju će predstavljati mandatar i predsednik SDSM Zoran Zaev. Mogerinijeva je, naime, odlučila… »

(Foto) Bosanac ubio bivšu ženu u Berlinu: Strašni detalji zločina šokirali Nemačku!

Kurir 23.05.2017
Nemačka policija uhapsila je u subotu državljanina BiH Edina A. (32) zbog ubistva bivše supruge Mihaele E.(35). Ubistvo se desilo u četvrtak u berlinskoj opštini Rajnikendorf, posle zločina Edin A. bio u bekstvu dva dana. Foto: Printscreen/ BZ Posle… »

(Video) Kataklizma u slavoniji: Nevreme praćeno gradom napravilo neviđenu štetu

Kurir 23.05.2017
Nevreme praćeno gradom između 17,30 i 18 sati pogodilo je šire područje Požeško-slavonske županije, a u nekim mestima napravilo štetu i velike probleme stanovnicima. U mestu Vidovci voda koja se izlila iz potoka ulazi u kuće i dvorišta. Tamo je… »

Kurir ekskluzivno! Herojski podvig pilota vrs: Bebe su umirale, kiseonik je hitno trebalo dopremiti!

Kurir 23.05.2017
Sredinom maja ratne 1992. godine cela banjalučka regija pa sve do Knina, Benkovca i Obrovca, sa više od milion stanovnika, bila je u okruženju. Bili su to dani puni straha i velike nezivesnosti. Nije bilo struje, goriva, u zdravstvenim ustanovama… »

Skandalozna istina: 937 poslodavaca u Hrvatskoj ne isplaćuje plate zaposlenima

Kurir 23.05.2017
ZAGREB - Plate u Hrvatskoj ne isplaćuje ukupno 937 poslodavaca, koji zapošljavaju 3.930 radnika, pokazuju najnoviji podaci Poreske uprave koji se odnose period obračuna od januara do marta ove godine. Statisticki pregled poslodavaca, poreskih… »

Petorica u pritvoru zbog planiranja ubistva: Crna Gora traži vođu krimi klana Stamatovićem

Kurir 23.05.2017
Crnogorska policija traga za Podgoričaninom Stevanom Stamatovićem zbog sumnje da je sa još neidentifikovanom osobom formirao kriminalnu organizaciju, čiji su članovi navodno postali Milan Lješnjak, Aleksandar Bojović, Dejan Deletić, Đorđije… »