Izvor: Kurir/Beograd arhiva vesti 23.05.2017

Ništa im nije sveto: Huligani uništili sadnice i ukrali sistem za zalivanje kod kule Geneks

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Generalni direktor JKP „Zelenilo – Beograd” Slobodan Stanojević upozorio je da su noćas huligani uništili tri sadnice i ukrali zalivni sistem na drvoredu pored auto-puta pored kule „Geneks”. On je istakao da se ovakva huliganstva… »

Navala na BG vrtiće: Konkuriše 23.084 dece, a mesta za 7.000

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Na ovogodišnjem konkursu za beogradske predškolske ustanove podneto je 23.084 zahteva za nešto manje od 7.000 mesta. Kako je saopštila Gradska uprava, 14.726 zahteva je podneto lično i 8.358 elektronskim putem. Takođe, iz uprave navode i… »

Drama na Konjarniku: Beba pronađena na okretnici u Ustaničkoj samo u duksu i pelenici!

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Bebica od oko godinu i po dana pronađena je na Konjarniku, u blizini okretnice autobusa u Ustaničkoj! Reč je o devojčici koja je pronađena sinoć u Ustaničkoj ulici na Konjarniku, u blizini okretnice autobusa. Kako se saznaje, bebica je na… »

4 Saobraćajke u Beogradu: Dve devojčice povređene na uglu Ladne vode i Mirijevskog bulevara

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno 11 osoba povređeno, a među njima i dve devojčice, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Na uglu ulica Ladne vode i Mirijevskog bulevara u 19.58… »

SAD znamo šta ćemo sa đubretom: Beograd će smeće pretvarati u energiju

Kurir 23.05.2017
"U toku je izbor za javno - privatnog partnera za pretvaranje deponije u Vinči u savremeno postrojenje koje će smeće pretvarati u energiju", izjavio je glavni gradski urbanista Milutin Folić. Folić navodi da očekuje da će uskoro biti poznat partner… »

(VIDEO) incident u školi u Bariču: Roditelji u panici, zatekli đake prvake zaključane u učionici?!

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD/BARIČ - Roditelji đaka prvaka baričke OŠ "14. oktobar" juče su prijavili policiji da su svoju decu zatekli zaključanu u učionici?! Foto: Youtube printscren Po pozivu roditelja, ekipa TV Mag izlašla je na teren, a kako su roditelji rekli do… »

Beograđanin čuo neobičan zvuk sa terase: Kad je izašao da vidi odakle dolazi... Šok!

Kurir 23.05.2017
Porodica Ostojić na svojoj terasi pronašla je neobične stanare za koje nije ni znala da deli prostor sa njima! Naime, u saksijama su pronašli tri mala ptića i to sokola vetrušku, koji su poznati kao ptice koje žive u zdravim sredinama. Iz Fonda za… »

Deo zvezdare danas bez vode: Suve česme u Dalmatinskoj i Dimitrija Tucovića

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara danas od 8.30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici Dimitrija Tucovića (između ulica Ruzveltove i Mraovića sokačeta) i Dalmatinskoj ulici. Slab pritisak osetiće i… »

(Foto) sporna primopredaja uz policiju: Evo šta se dešava ispred Advokatske komore Beograda

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Primopredaje dužnosti u Advokatskoj komori Beograda (AKB) danas nije bilo, a u atmosferi nabijenoj emocijama, uz razmenu krupnih optužbi, dve grupe advokata - jedna drugoj osporavaju pravo da rukovodi Komorom. Jedna je okupljena oko Jugoslava… »

Mladenci se skupili u Beogradu: Prešao okean da se oženi Srpkinjom

Kurir 23.05.2017
Robert Bougle Porter iz Kostarike ispunio sebi želju da s Milicom iz Kragujevca stupi u brak na kolektivnom venčanju ispred Starog dvora. Na kolektivnom venčanju ispred Starog dvora u Beogradu juče je sudbonosno „da“ izgovorilo 147 parova. Ova… »