Izvor: Kurir/Svet arhiva vesti 23.05.2017

(Video) Krvavi koncert u Mančesteru Salman Abedi je bombaš samoubica saopštila policija!

Kurir 23.05.2017
Najmanje 22 osobe su poginule a 59 povređeno u eksploziji koja se dogodila pred kraj koncerta američke muzičke zvezde Arijane Grande u Mančesteru, a dva američka zvaničnika saopštila su da se sumnja da se radi o napadu bombaša samoubice. Ako imate… »

(Video) Nema mira u Mančesteru: Bdenje za poginule u bombaškom napadu prekinuo čovek sa nožem

Kurir 23.05.2017
Bdenje koje je u centru Mančestera organizovano za žrtve bombaškog napada prekinuo je čovek koji je bio naoružan nožem i bejzbol palicom. Prema informacijama policije čovek je zadržan i za sada je oblast obezbeđena, prenosi Independent. Više… »

Kim provocira rat: Ispalio raketu preko granice s Južnom Korejom, oni uzvratili paljbom

Kurir 23.05.2017
SEUL - Severna Koreja ispalila je danas neidentifikovani projektil preko granice sa Južnom Korejom, a južnokorejska vojska je saopštila da je ispalila pucnje upozorenja u pravcu tog objekta. South Korea's military 'fires warning shots' at unidentified… »

(Video) Kud nestade onolika ljubav prema vođi: Demonstranti zapalili kuću Uga Čaveza

Kurir 23.05.2017
KARAKAS - Opozicioni poslanik Pedro Luis Kastiljo izjavio je su demonstranti na zapadu Venecuele zapalili kuću u Barinasu u kojoj je kao dete živeo Ugo Čaves, kao i nekoliko vladinih zgrada.Poslanik Pedro Luis Kastiljo tvrdi da je Čavesova kuća u… »

Sofi je najmlađa žrtva masakra u Mančesteru: Bio je to njen prvi i poslednji koncert

Kurir 23.05.2017
Osmogodišnja Sofi Rouz Rusos najmlađa je žrtva masakra u Mančesteru. Ako imate neke informacije o terorističkom napadu u Mančesteru, javite se redakciji Kurira na 011/63-57-101 Devojčica je prvi put otišla na koncert sa majkom i sestrom koje su… »

Panika na londonskom aerodromu: Policija evakuisala i opkolila avion koji je leteo za Hrvatsku!

Kurir 23.05.2017
Avion kompanije "Izidžet" (EasyJet), na relaciji London - Pula, evakusan je na londonskom aerodromu Getvik. Kako je prenela splitska Slobodna Dalmacija pozivajući se na londonske medije, do evakuacije je došlo pošto je kod jednog od putnika pronađen… »

Biografija Hilari Klinton povezana sa Majn kampfom: Greška na Vikipediji brzo ispravljena

Kurir 23.05.2017
Članak na Vikipediji pod naslovom "Biografija Hilari Klinton" na engleskom jeziku je na 16 sati preusmeravao čitaoce na opis knjige "Moja borba" (Majn kampf) Adolfa Hitlera. Sudeći po aj-pi adresi urednika koji je poslednji unosio izmene u tekstu… »

Stravične povrede žrtava napada u Mančesteru: Tela unakažena ekserima i šrafovima!

Kurir 23.05.2017
Rođaci žene nastradale u terorističkom napadu u Mančesteru rekli su da su žrtve imale užasne povrede od metalnih šrafova i eksera. Kler But i njena 11-godišnja ćerka Holi (11) primljene su u bolnicu sa zastrašujućim ranama od rasprsnutih… »

Jedna zemlja EU polako gradi evropsku vojsku: U pitanju je tajni plan kako ga političari ne bi omeli

Kurir 23.05.2017
Posle politike i ekonomije, EU bi mogla da dobije i svoju vojsku, a na tome posebno radi jedna zemlja. Vojna saradnja država EU i danas uglavnom ostvaruje kroz članstvo u NATO paktu (uz opasku da nisu sve EU države članice pakta, i naravno, obrnuto)… »

(Video) Neonacista prešao u islam i odmah postao fanatik: Ubio dva cimera jer ne vole muslimane

Kurir 23.05.2017
TAMPA - Mladić sa Floride koji je ubio svoja dva cimera izjavio je policiji da je to učinio zato što su bili neonacisti i omalovažavali su njegovo nedavno preobraćanje u islam, a istražitelji su na mestu ubistva, gde ih je odveo, našli materijale… »