Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 23.05.2017

MANČESTER: Najmanje 22 poginulih u bombaškom napadu na pop koncertu (VIDEO)

Moj Novi Sad 23.05.2017
Dvadeset i dvoje ljudi je ubijeno, a najmanje 59 je povređeno u eksploziji posle koncerta američke pop pevačice Arijane Grande u Mančesteru, saopštila je policija. Do eksplozije je došlo ispred hale odmah nakon završetka koncerta kada su ljudi… »

Zbog obilnih padavina nadležne gradske službe na terenu

Moj Novi Sad 23.05.2017
Član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković obišao je ulice u Novom Sadu kako bi sagledao stanje prouzrokovano velikom količinom padavina. Kako je naglasio 12 interventnih ekipa JKP ''Vodovod i kanalizacija'' je na terenu i rade na… »

ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Apel dobrovoljnim davaocima s negativnim Rh faktorom

Moj Novi Sad 23.05.2017
Krv je potrebna – uvek i stalno! Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine pozvali su danas dobrovoljne davaoce s negativnim Rh faktorom da daju krv. Da podsetimo, ova zdravstvena ustanova nalazi se u Hajduk Veljkovoj ulici broj 9a u Novom Sadu, a radno… »

NOVI MOMENTI: Uhapšena i žrtva jučerašnje otmice na Detelinari

Moj Novi Sad 23.05.2017
Novosadska policija uhapsila je 41-godišnjaka iz Budisave kojeg su juče pokušali da otmu Novosađani Nenad Stević (39) i Božidar Bosnić (51). Goran Cvijetić (41) uhapšen je zbog sumnji da je pokušao ubistvo 2013. godine, kao i zbog izazivanja… »

Pokrajina stipendira 77 talentovanih sportista i 16 sportskih stručnjaka

Moj Novi Sad 23.05.2017
U Pokrajinskoj vladi danas su potpisani ugovori o finansiranju stipendiranja perspektivnih i talentovanih sportista i usavršavanja mladih sportskih stručnjaka iz Vojvodine. Kako se navodi u saopštenju na sajtu Vlade Vojvodine, programom Pokrajinskog… »

FOTO: Zlatne stonoteniserke i bronzani stonoteniseri na prijemu u Gradskoj kući

Moj Novi Sad 23.05.2017
Gradonačelnik primio medaljama ovenčane sportiste. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa članom Gradskog veća za sport i omladinu Ognjenom Cvjetićaninom primio u Gradskoj kući žensku ekipu Srbije koja je osvojila zlatnu medalju… »

Isključenja struje za sredu, 24. maj

Moj Novi Sad 23.05.2017
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Petrovaradinu, Futogu, Sremskim Karlovcima, Čortanovcima i Rakovcu. Novi Sad: - od 8 do 10 sati: Agros, Alimenta, Benzinska pumpa "Avia", Novosadski… »

ANKETA: Novosađani ocenili gradska taksi udruženja

Moj Novi Sad 23.05.2017
Prema rezultatima istraživanja koje je prošlog meseca sprovela agencija Ninamedija, naši sugrađani su kao najbolja taksi udruženja u Novom Sadu ocenili "Crveni" i "SOS" taksi. Kako prenosi portal 021.rs, za udruženje "Crveni taksi" glasalo je 16,6%… »

U Radio kafeu u sredu prisećanje na preminule novosadske rokere

Moj Novi Sad 23.05.2017
Omaž rok muzičarima koji su proslavili Novi Sad, a nisu više s nama, biće upriličen u Radio kafeu (Miletićeva 45) sutra od 19 sati. Događaj pod nazivom "Novosadska kultura sećanja – U čast velikih majstora" organizuje Radio 021, a govoriće se… »

Obrušio se plafon u novosadskoj osnovnoj školi

Moj Novi Sad 23.05.2017
Usled nevremena koje je zahvatilo Novi Sad u dve učionice Osnovne škole "Svetozar Toza Marković" se obrušio deo plafona. Kako "Blic" saznaje, u učionicama nije bilo učenika, tako da deca nisu povređena, ali poslepodnevne smene u školi nije bilo… »