Izvor: Mondo/Balkan arhiva vesti 23.05.2017

Naoružani Albanci okupirali Rumiju

Mondo 23.05.2017
Predsednik opštine Ulcinj Nazif Cungu pucao iz vatrenog oružja na, kako se navodi, svojevrsnom kampovanju pristalica "Prirodne (velike) Albanije" koje je održano u Crnoj Gori. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock ilustracija Oko njega se, na… »

General Mladić se žali, hoće u Rusiju

Mondo 23.05.2017
Odbrana generala Ratka Mladića uložila je žalbu na odluku kojom je Haški tribunal odbio da Mladića pusti na privremenu slobodu radi lečenja u Rusiji. Foto: Serge Ligtenberg/Guliver/Getty Images Ratko Mladić u haškoj sudnici U obimnoj žalbi, koju… »

Evakuisan avion London-Pula!

Mondo 23.05.2017
Avion niskotarifne kompanije "Izidžet" (EasyJet), na relaciji London - Pula, evakiusan je danas na londonskom aerodromu Getvik. Foto: MONDO, Lana Stošić Ilustracija Do evakuacije je došlo nakon što je kod jednog od putnika nađen beli prah nepoznatog… »

Oficir BIA bio u Sobranju tokom nereda?

Mondo 23.05.2017
Makedonska televizija Telma objavila je da se oficir Bezbednosno-informativne agencije i savetnik u Ambasadi Srbije u Skoplju Goran Živaljević nalazio u makedonskom Sobranju tokom nereda 27. aprila. Foto: AP Photo/Boris Grdanoski Ta televizija navodi da… »

Nevreme tuklo i u Drvaru, Tuzli, Livnu... Video

Mondo 23.05.2017
Pojedine delove BiH danas je zahvatilo snažno nevreme, praćeno jakim pljuskovima, grmljavinom i ledom. Nestabilno vreme i pljuskovi zahvatili su danas Drvar, a kako se vidi na snimku ispod, nevreme je bilo praćeno krupnim ledom. Izvor: YouTube Građane… »